Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Ελλάδα

Απίστευτο τροχαίο στην Εθνική: Nταλίκα «πέταξε και προσγειώθηκε» στον παράδρομο

Απίστευτο τροχαίο στην Εθνική: Nταλίκα «πέταξε και προσγειώθηκε» στον παράδρομο
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
O οδηγός βγήκε από την νταλίκα χωρίς τραυματισμό

Ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα καταγράφηκε λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι της Πέμπτης (31/7) έξω από τη Λάρισα και πιο συγκεκριμένα στην εθνική οδό στο ύψος του Μακρυχωρίου.

Κατά πληροφορίες του onlarissa.gr, μια νταλίκα εξετράπη της πορείας της κάτω από αδιευκρίνιστες ως στιγμής συνθήκες έχοντας κατεύθυνση προς Αθήνα και ο οδηγός χάνοντας, για άγνωστο λόγο, τον έλεγχο του βαρύ οχήματος, έφυγε από την ε.ο. και «προσγειώθηκε» από κάτω, στον παράδρομο Μακρυχωρίου.

Ntαλίκα εξετράπη της πορείας της κάτω από αδιευκρίνιστες ως στιγμής συνθήκες έχοντας κατεύθυνση προς Αθήνα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο οδηγός βγήκε από την νταλίκα χωρίς τραυματισμό. Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για τις πρώτες βοήθειες, ωστόσο δεν χρειάστηκε η μεταφορά του οδηγού στο νοσοκομείο.

Η Αστυνομία προχώρησε σε εκτροπή της κυκλοφορίας, ενώ αποκλείστηκε ο παράδρομος, μέχρι να καθαριστεί το οδόστρωμα, ο οποίος από την πτώση της νταλίκας γέμισε με χώματα και χαλίκια. Δεν χρειάστηκε η συνδρομή της Πυροσβεστικής.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Ελλάδα

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
ΗΠΑ: Γεννήθηκε αγοράκι από κατεψυγμένο έμβρυο 30 ετών στις
brefos-moro

Ανδρουλάκης σε Μητσοτάκη: Το τέλος στον θεσμικό σας κατήφορο θα το βάλει ο λαός