Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Ελλάδα

Ξεκινά αύριο η αποσωλήνωση του 15χρονου που υπέστη θερμοπληξία

Ξεκινά αύριο η αποσωλήνωση του 15χρονου που υπέστη θερμοπληξία
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Ο ανήλικος θα υποβληθεί σε τακτικές εξετάσεις για τους επόμενους έξι μήνες

Ο 15χρονος Δημήτρης, που υπέστη σοβαρή θερμοπληξία κατά τη διάρκεια πεζοπορίας στο Μέτσοβο, βρίσκεται πλέον σταθερή κατάσταση, μετά την επιτυχημένη μεταμόσχευση ήπατος στην οποία υποβλήθηκε.

Η πολύωρη χειρουργική επέμβαση, διάρκειας άνω των 8 ωρών, ολοκληρώθηκε με επιτυχία στο ειδικό μεταμοσχευτικό κέντρο στο Τορίνο. Οι γιατροί αναμένεται να ξεκινήσουν τη διαδικασία αποσωλήνωσης το Σάββατο 2 Αυγούστου, με προσοχή και σταδιακά, προκειμένου να αξιολογήσουν την αντίδραση του οργανισμού του.

Ο δρόμος για την πλήρη ανάρρωση παραμένει μακρύς, καθώς ο 15χρονος θα πρέπει να υποβληθεί σε τακτικές εξετάσεις για τους επόμενους έξι μήνες, ώστε να διασφαλιστεί η καλή λειτουργία του μοσχεύματος. Η οικογένεια και οι θεράποντες ιατροί παραμένουν αισιόδοξοι, ελπίζοντας πως ο Δημήτρης θα καταφέρει να ξεπεράσει αυτή τη δύσκολη φάση και να επιστρέψει σταδιακά και ομαλά στην καθημερινότητά του.

Πηγή: dnews.gr 

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Ελλάδα

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
ΕΚΤΑΚΤΟ: Ο Ντόναλντ Τραμπ στέλνει δύο πυρηνικά υποβρύχια κοντά στη Ρωσία

Η SpaceX εκτόξευσε διαστημόπλοιο με προορισμό τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό