Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Ελλάδα

Τραγωδία με τουρίστες στη Μήλο – Πνίγηκαν στο Σαρακήνικο

Τραγωδία με τουρίστες στη Μήλο – Πνίγηκαν στο Σαρακήνικο
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Η γυναίκα έπεσε στη θάλασσα προσπαθώντας να βγάλει μια selfie – Ο σύντροφός της έπεσε για να τη σώσει

Δύο αλλοδαποί τουρίστες πνίγηκαν πριν λίγη ώρα στο Σαρακήνικο της Μήλου. Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για ένα ζευγάρι Βιετναμέζων, ηλικίας περίπου 50 ετών, που βρίσκονταν στη νησί με γκρουπ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του miloslife.gr, η μία σωρός έχει περισυλλέγει από τη θάλασσα, ενώ γίνονται προσπάθειες περισυλλογής και της δεύτερης σωρού. Oι συνθήκες της επιχείρησης στο σημείο είναι δύσκολες λόγω καιρού, καθώς φυσούν ισχυροί άνεμοι και έχει θαλασσοταραχή.  

Το άτυχο ζευγάρι, είχε βγει από κρουαζιερόπλοιο στον Αδάμαντα. Πήγαν στο Σαρακήνικο και μάλλον η γυναίκα -ενώ έβγαζε selfie φωτογραφία- παρασύρθηκε από τον αέρα και έπεσε στη θάλασσα.

Ο σύντροφός της έπεσε στη θάλασσα για να τη σώσει, με αποτέλεσμα την τραγική κατάληξη και για τους δύο.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Ελλάδα

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Μιχαηλίδου: 6,8 εκατ. ευρώ για την ψηφιακή εκπαίδευση 6.400 πολιτών

Αναβαθμίζεται με LED ο φωτισμός στους δρόμους της Πέλλας – Έργο 6 εκατ. ευρώ