Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Ελλάδα

Μαίρη Χρονοπούλου: Ανατροπή με το θάνατό της - Αναλαμβάνει το Ανθρωποκτονιών

Μαίρη Χρονοπούλου: Ανατροπή με το θάνατό της - Αναλαμβάνει το Ανθρωποκτονιών
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
«Δεν ήταν ατύχημα» αναφέρει ο δικηγόρος και καλός της φίλος, Δημήτρης Χατζημιχάλης

Εξελίξεις που ανατρέπουν τα μέχρι στιγμής δεδομένα έρχονται δύο χρόνια μετά τον θάνατο της Μαίρης Χρονοπούλου. Ο φάκελος της υπόθεσης μετά τις έρευνες της αστυνομίας περνά πλέον σύμφωνα με πληροφορίες στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών. 

Μετά τη δικογραφία που σχηματίστηκε και διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα, προκύπτει μία νέα εξέλιξη που θέλει τον φάκελο της υπόθεσης να μεταβιβάζεται πια στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών.

Ο δικηγόρος και πολύ καλός φίλος της Μαίρης Χρονοπούλου, Δημήτρης Χατζημιχάλης, μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα», αποκαλύπτοντας τα νεότερα γύρω από τη σκοτεινή -όπως όλα δείχνουν- υπόθεση.

«Εμείς οι φίλοι της Μαίρης, που δεν μας αφήνει αυτή η ιστορία να κοιμηθούμε, πρέπει να επιμείνουμε, ώστε να χυθεί άπλετο φως στην υπόθεση», είπε αρχικά ο κύριος Χατζημιχάλης.

«Αυτή η υπόθεση δεν είναι ατύχημα, πιστεύουμε ακράδαντα ότι είναι εγκληματική ενέργεια. Εκείνο που συνέβη είναι ότι μεσολάβησε ένα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα που η Μαίρη Χρονοπούλου έπεσε -εμείς πιστεύουμε ότι την χτύπησαν κι έπεσε- και μάλιστα έπεσε πάνω σε ένα χαλί. Δεν δικαιολογείται αυτό το πράγμα, ανέλυσα και τον τρόπο που έπεσε. Δεν υπάρχουν σκαλιά εκεί, ένα σκαλάκι υπάρχει. Κάποιοι μπήκανε, την χτύπησαν, της πήραν τα χρήματα και τα κοσμήματα», περιέγραψε στη συνέχεια.

Δείτε όσα δήλωσε ο κ. Χατζημιχάλης στο παρακάτω βίντεο:

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Ελλάδα

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Κασσελάκης - Μακμπέθ: Το πόθεν έσχες τους για το 2023, ποια τα εισοδήματά τους
kasselakis-tailer

Πόθεν Έσχες: Τι δήλωσαν Κασσελάκης, Κωνσταντοπούλου, Λατινοπούλου και Τσίπρας