Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Ελλάδα

Βορίζια: Σκηνές αρχαίας τραγωδίας στο ΠΑΓΝΗ - «Φανούρη μου σε αγαπάω»

Βορίζια: Σκηνές αρχαίας τραγωδίας στο ΠΑΓΝΗ - «Φανούρη μου σε αγαπάω»
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Αναχώρησε η πομπή με τη μεταφορά της σορού του για τα Βορίζια

Σπαρακτικές σκηνές εκτυλίχθηκαν μέσα κι έξω από το νεκροτομείο του ΠΑΓΝΗ όπου πριν από λίγο αναχώρησε η πομπή με τη μεταφορά της σορού του 39χρονου Φανούρη Καργάκη για τα Βορίζια. Τη σορό του πολύτεκνου πατέρα συνοδεύουν δεκάδες φίλοι, συγγενείς και συγχωριανοί. «Φανούρη μου, σε αγαπώ», ήταν οι σπαρακτικές φωνές της συζύγου που ακολουθούσε τη νεκροφόρα.

Νωρίτερα είχαν εκτυλιχθεί σκηνές αρχαίας τραγωδίας με τραγικές φιγούρες τη μητέρα του θανόντος και τη σύζυγό του, οι οποίες σε κάποια στιγμή, υπό το βάρος της ψυχικής οδύνης, δεν άντεξαν και κατέρρευσαν.

Στο σημείο υπήρχε έντονη αστυνομική παρουσία, όπως έχουμε γράψει, διότι υπάρχουν συγγενείς και της άλλης πλευράς, λόγω της νοσηλείας δύο τραυματιών.

Πηγή: cretalive.gr

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Ελλάδα

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Θεσσαλονίκη: Συναυλία μαθητών-εκπαιδευτικών για τον παλαιστινιακό λαό

Βρετανία: Αστυνομικοί χτυπούν με teaser συλληφθέντα της επίθεσης με μαχαίρι