Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Ελλάδα

Δολοφονία Βαλυράκη: «Είδα άνθρωπο που είχε σφαγιαστεί» είπε ο κουνιάδος του

valirakis
Δολοφονία Βαλυράκη: «Είδα άνθρωπο που είχε σφαγιαστεί» είπε ο κουνιάδος του
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
«Ήταν πολύ χτυπημένος στο πρόσωπο και στο χέρι» είπε

Ολοκληρώθηκε η σημερινή διαδικασία κατά την οποία κατέθεσε ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου ο αδερφός της συζύγου του Σήφη Βαλυράκη, πρώην ιστορικού στελέχους του ΠΑΣΟΚ.

Σημειώνεται ότι ο κουνιάδος του Σήφη Βαλυράκη ήταν παρών όταν εντοπίστηκε η σορός του.

Ο ίδιος ανέφερε για το τραγικό περιστατικό: «Είδα έναν άνθρωπο που είχε σφαγιαστεί. Ήταν πολύ χτυπημένος στο πρόσωπο και στο χέρι. Στο πρόσωπο είχε διαμελιστεί, είχε σπάσει η γνάθος, είχε χτυπήματα στο μέτωπο και ένα τεράστιο σφάξιμο στο λαιμό».

Μάλιστα, εξέφρασε την πεποίθησή του ότι το πρώην στέλεχος του ΠΑΣΟΚ σκοτώθηκε από κάποια εντολή, αναφέροντας πως η ιδιότητά του Σήφη Βλαυράκη έχει άμεση σχέση με τη δολοφονία του.

Οι συνήγοροι της οικογένειας του Σήφη Βαλυράκη έφεραν στο δικαστήριο την προπέλα του σκάφους και ρώτησαν τον μάρτυρα αν ο θάνατος θα μπορούσε να προέλθει από την προπέλα, με τον ίδιο να απαντά ότι αυτό ήταν το παραμύθι της πρώτης στιγμής και οι τίτλοι για την ιστορία, αυτή είναι η εκτίμησή μου.

Υπενθυμίζεται πως στο εδώλιο κάθονται δύο αδέλφια ψαράδες που από την πρώτη στιγμή αρνούνται την κατηγορία.

Πηγή: ertnews.gr

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Ελλάδα

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Αυξήσεις μισθών: Ποιοι κερδίζουν 200 ευρώ από Ιανουάριο - Αναλυτικά παραδείγματα

Πώς μια λέξη χωρίς νόημα έγινε παγκόσμιο σύμβολο πολυτέλειας και άλλαξε το ανδρικό στιλ