Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Ελλάδα

Τροχαίο με παράσυρση στο Κιλκίς: 74χρονος χτύπησε γυναίκα με το ΙΧ και έγινε καπνός

Τροχαίο με παράσυρση στο Κιλκίς: 74χρονος χτύπησε γυναίκα με το ΙΧ και έγινε καπνός
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Συνελήφθη λίγη ώρα αργότερα από την αστυνομία – Στο νοσοκομείο Κιλκίς η άτυχη γυναίκα

Στη σύλληψη ενός 74χρονου οδηγού ο οποίος παρέσυρε με το ΙΧ του και εγκατέλειψε μια 48χρονη γυναίκα σε περιοχή του Κιλκίς, προχώρησε η αστυνομία.

Το περιστατικό έγινε περίπου στις 18:30 χθες, Κυριακή, το απόγευμα. Ο 78χρονος παρέσυρε υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες την άτυχη γυναίκα και έγινε καπνός από το σημείο. Άμεσα ειδοποιήθηκε η αστυνομία η οποία εντόπισε και συνέλαβε τον άντρα περίπου στις 21:00. Σημειώνεται ότι το αλκοτέστ στο οποίο υπεβλήθη ο ηλικιωμένος ήταν αρνητικό. Η 48χρονη γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Κιλκίς όπου και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Αναλυτικά, σε ανακοίνωσή της η αστυνομία αναφέρει:

Συνελήφθη χθες (16 Νοεμβρίου 2025) το βράδυ στο Κιλκίς, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Κιλκίς, ένας ημεδαπός άνδρας, καθώς νωρίτερα της ίδιας ημέρας, οδηγώντας Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στην πόλη του Κιλκίς, παρέσυρε ημεδαπή γυναίκα, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό της και στη συνέχεια εγκατέλειψε τον τόπο του ατυχήματος. Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κιλκίς.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Ελλάδα

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Θεσσαλονίκη: Αυτό είναι το νέο πάρκο στη Χαριλάου – 1.200 τ.μ. πρασίνου (ΦΩΤΟ)

Θεσσαλονίκη: Το μήνυμα που «τρέχει» στις στάσεις ΟΑΣΘ – Τι γράφει η τηλεματική