Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Έκτακτο:

Ελλάδα

Άνδρας συνελήφθη 8 φορές να οδηγεί μεθυσμένος - «Υπόσχομαι να μην το ξανακάνω»

Άνδρας συνελήφθη 8 φορές να οδηγεί μεθυσμένος - «Υπόσχομαι να μην το ξανακάνω»
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Αρχικά αρνήθηκε να υποβληθεί σε αλκοτέστ την τελευταία φορά

Οκτώ φορές έχει βρεθεί ενώπιον της Δικαιοσύνης για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ, ένας 49χρονος, οποίος συνελήφθη ακόμη μία φορά το βράδυ της Παρασκευής στην περιοχή των «Παλαιών» του Βόλου, καθώς οδηγούσε το αυτοκίνητό του έχοντας καταναλώσει υπερβολική ποσότητα οινοπνεύματος.

Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά τις 11 το βράδυ στη διασταύρωση των οδών Κροκίου και Αλμυρού στον Βόλο. Οι αστυνομικοί σταμάτησαν τον οδηγό για έλεγχο, όμως εκείνος αρχικά αρνήθηκε να υποβληθεί σε αλκοτέστ. Λίγη ώρα αργότερα δέχθηκε και η μέτρηση έδειξε 1,10, όταν το όριο είναι 0,50 mg/l στο αίμα ή 0,25 mg/l στον εκπνεόμενο αέρα .

Στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου, ο πατέρας του κατηγορουμένου κατέθεσε ότι ο γιος του αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα εξάρτησης από το αλκοόλ και συχνά οδηγεί μεθυσμένος. Όπως είπε, οι γονείς του τον συντηρούν οικονομικά, μένει μαζί τους και προσπαθούν να τον αποτρέπουν από το να παίρνει το αυτοκίνητο, χωρίς πάντα να τα καταφέρνουν. Τόνισε ακόμη ότι λαμβάνει αναπηρική σύνταξη, ακολουθεί φαρμακευτική αγωγή και έχει σοβαρές δυσκολίες στην καθημερινότητά του.

Ο ίδιος ο 49χρονος παραδέχθηκε στο δικαστήριο ότι έκανε λάθος που αρνήθηκε το αλκοτέστ, υποσχέθηκε ότι δεν θα ξαναπιάσει τιμόνι υπό την επήρεια αλκοόλ και ισχυρίστηκε πως θα απευθυνθεί σε δομή απεξάρτησης.

Πηγή: gegonota.news

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Ελλάδα

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Ένταση Κυρανάκη - Κωνσταντοπούλου στη Βουλή: «Εγώ ζήτησα συγνώμη, εσείς υπερασπίζεστε βιαστή»
kyranakis-konstantopoulou

Σε στενό οικογενειακό κύκλο η ταφή της πριγκίπισσας Ειρήνης στο Τατόι (ΦΩΤΟ)