Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Ελλάδα

Θανατηφόρο τροχαίο με νεκρό άνδρα στο Κιλκίς – ΙΧ «καρφώθηκε» σε δέντρο

Θανατηφόρο τροχαίο με νεκρό άνδρα στο Κιλκίς – ΙΧ «καρφώθηκε» σε δέντρο
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Πού σημειώθηκε το δυστύχημα – Επιχείρηση από την Πυροσβεστική για τον απεγκλωβισμό του

Θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα από το οποίο έχασε τη ζωή του ένας 62χρονος άντρας, σημειώθηκε κατά τη διάρκεια της νύχτας σε περιοχή του Κιλκίς.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις πληροφορίες από την αστυνομία, το δυστύχημα σημειώθηκε περίπου στη 01:30 στο 2ο χλμ της Επαρχιακής Οδού Αξιούπολης – Φανού. Το ΙΧ αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 62χρονος, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες εξετράπη της πορείας του, βγήκε από το δρόμο και προσέκρουσε σε δέντρο.

Ο άνδρας απεγκλωβίστηκε από το ΙΧ χωρίς τις αισθήσεις του με τη συνδρομή της Πυροσβεστικής. Στη συνέχεια μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ αρχικά στο Κέντρο Υγείας Πολυκάστρου και στη συνέχεια στο Γενικό Νοσοκομείο Κιλκίς όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Παιονίας.

Σε ανακοίνωσή της η αστυνομία αναφέρει:

Σήμερα (26 Ιανουαρίου 2026) και ώρα 01.30 περίπου, στο 2 ο χιλιόμετρο επαρχιακής οδού Αξιούπολης-Φανού στο Κιλκίς, Ι.Χ.Ε. όχημα που οδηγούσε 62χρονος ημεδαπός, εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε δέντρο, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Παιονίας.

* Φωτογραφία αρχείου

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Ελλάδα

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Ισχυρές βροχές και καταιγίδες σήμερα - Σε «Red Code» έξι περιοχές στη Βόρεια Ελλάδα

Τραγωδία στα Τρίκαλα: Τρεις γυναίκες νεκρές στη μεγάλη φωτιά – Οι πρώτες πληροφορίες