Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Ελλάδα

Ζεσταίνουν ξανά μηχανές οι αγρότες: Πορεία στις Σέρρες πριν την κάθοδο στην Αθήνα

Ζεσταίνουν ξανά μηχανές οι αγρότες: Πορεία στις Σέρρες πριν την κάθοδο στην Αθήνα
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Αγρότες και κτηνοτρόφοι του Μπλόκου του Προμαχώνα έκαναν συγκέντρωση και πορεία με τα τρακτέρ τους

Με σύνθημα «Η υπομονή τελείωσε. Ο μόχθος μας δεν μπορεί να περιμένει άλλο» πραγματοποιούν συγκέντρωση διαμαρτυρίας με τα τρακτέρ τους μπροστά από το Διοικητήριο, στο κέντρο της πόλης των Σερρών, αγρότες και κτηνοτρόφοι του Μπλόκου του Προμαχώνα.

Δύο εβδομάδες μετά την αποχώρησή τους από το μεθοριακό σταθμό, όπου είχαν παραμείνει για 54 ημέρες, αγρότες και κτηνοτρόφοι συγκεντρώθηκαν το πρωί της Δευτέρας στις 10:00 στο Σιδηροδρομικό Σταθμό των Σερρών και όλοι μαζί ξεκίνησαν με μηχανοκίνητη πορεία με τα τρακτέρ τους με προορισμό το χώρο το Διοικητήριο Σερρών.

Στόχος τους, όπως λένε και σύμφωνα με την ΕΡΤ, να στείλουν ένα μήνυμα προς την κυβέρνηση, αφού στο Νομό Σερρών πολλοί αγρότες παραμένουν απλήρωτοι, ενώ όπως υποστηρίζουν, για κανένα από τα προβλήματά τους δεν έχει δοθεί λύση.

Η σημερινή κινητοποίηση ουσιαστικά αποτελεί προάγγελο γι’ αυτήν που θα γίνει στο τέλος της εβδομάδας στην Αθήνα με τους Σερραίους αγρότες του μπλόκου του Προμαχώνα να δίνουν δυναμικό «παρών».

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες της ΕΡΤ από την κινητοποίηση:

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Ελλάδα

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Βαρτζόπουλος: Στόχος της νέας τετραετίας της Ν.Δ. το Κοινωνικό Κράτος Πρόνοιας

Δημογλίδου για ΑΠΘ: Τελευταία στιγμή διασώθηκε ο αστυνομικός στη Θεσσαλονίκη