Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Ελλάδα

Γυναίκα γέννησε μέσα σε ασθενοφόρο στο Ηράκλειο - Στο νοσοκομείο με το νεογνό

Γυναίκα γέννησε μέσα σε ασθενοφόρο στο Ηράκλειο - Στο νοσοκομείο με το νεογνό
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Μητέρα και νεογνό είναι στη μαιευτική κλινική

Ένα χαρμόσυνο περιστατικό σημειώθηκε στην Κρήτη, όταν έγκυος γυναίκα, που βρισκόταν σε διαδικασία τοκετού, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο προς το εφημερεύον Νοσοκομείο Ηρακλείου.

Κατά τη διάρκεια της διακομιδής και πριν φτάσει στο ΠΑΓΝΗ, η γυναίκα γέννησε μέσα στο ασθενοφόρο, με τη βοήθεια της μαίας και του ιατρού που τη συνόδευαν, σύμφωνα με το neakriti.gr.

Λίγη ώρα αργότερα, περίπου 30 λεπτά μετά τον τοκετό, η μητέρα και το νεογέννητο παραδόθηκαν με ασφάλεια στη μαιευτική κλινική του ΠΑΓΝΗ, όπου και τους παρασχέθηκε η απαραίτητη φροντίδα.

Στην επιχείρηση συμμετείχαν η μαία Ελένη Χριστοδουλάκη, ο οδηγός ασθενοφόρου Γεώργιος Ποταμιανάκης και ο ιατρός Εμμανουήλ Δουλγεράκης από το Κέντρο Υγείας Χάρακα.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Ελλάδα

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Βενζινάδικα: «Έσπασε» το φράγμα των 2 ευρώ η βενζίνη στη Θεσσαλονίκη (ΦΩΤΟ)

Βουλή: Υπερψηφίστηκε το πλαφόν κέρδους σε καύσιμα και τρόφιμα