Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Ελλάδα

Πανικός στον Πειραιά: 66χρονος επιτέθηκε σε αστυνομικό – Για τροχονομική παράβαση

Πανικός στον Πειραιά: 66χρονος επιτέθηκε σε αστυνομικό – Για τροχονομική παράβαση
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Συνελήφθη από την αστυνομία και σχηματίστηκε δικογραφία – Προκάλεσε φθορά στο μπλοκ βεβαίωσης της κλήσης

Στη σύλληψη ενός 66χρονου προχώρησαν το απόγευμα του Σαββάτου (4/4) αστυνομικοί στον Πειραιά, έπειτα από επεισόδιο που σημειώθηκε κατά τη διαδικασία βεβαίωσης τροχονομικής παράβασης. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία από το Αστυνομικό Τμήμα Δημοτικού Θεάτρου για εξύβριση, απείθεια, απειλή και υπεξαγωγή εγγράφου.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το protothema.gr, αστυνομικοί μετέβησαν στο σημείο κατόπιν σήματος του Κέντρου Άμεσης Δράσης σχετικά με παράνομη στάθμευση. Κατά τη διάρκεια της βεβαίωσης της παράβασης, ο 66χρονος, ιδιοκτήτης του οχήματος, φέρεται να επιχείρησε να παρεμποδίσει τη διαδικασία, προκαλώντας φθορά στο μπλοκ βεβαίωσης, ενώ παράλληλα εξύβρισε και απείλησε τον αστυνομικό.

Η κατάσταση κλιμακώθηκε, με αποτέλεσμα να σημειωθεί και σωματική επίθεση σε βάρος του αστυνομικού. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Ελλάδα

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Πένθος για τη Θεανώ Φωτίου: Πέθανε ξαφνικά ο γιος της στον ύπνο του - Μόλις 48 ετών

Αραπατζή για την απειλή βόμβας στο γραφείο της: «Δεν φοβήθηκα ποτέ»