Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Ελλάδα

Σακίρα: Αθώα για φοροδιαφυγή - Aποζημίωση 60 εκατ. ευρώ από το ισπανικό Δημόσιο

Σακίρα: Αθώα για φοροδιαφυγή - Aποζημίωση 60 εκατ. ευρώ από το ισπανικό Δημόσιο
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Ο δικαστής έκρινε ότι οι αρχές απέτυχαν να αποδείξουν ότι η Σακίρα πέρασε περισσότερες από 183 ημέρες στην Ισπανία το 2011, όπως απαιτεί ο ισπανικός νόμος

Δικαστήριο της Ισπανίας απάλλαξε την Κολομβιανή τραγουδίστρια της ποπ, Σακίρα, από την κατηγορία της φορολογικής απάτης και ακύρωσε το πρόστιμο ύψος 55 εκατομμυρίων ευρώ που της είχαν επιβάλει το 2021 οι ισπανικές φορολογικές αρχές, σύμφωνα με δικαστικό έγγραφο που είδε σήμερα το Reuters.

Εξετάζοντας έφεση που είχε καταθέσει η τραγουδίστρια το δικαστήριο διέταξε το υπουργείο Οικονομικών να της επιστρέψει πάνω από 60 εκατομμύρια ευρώ από τα πρόστιμα που είχε καταβάλει, μαζί με τους τόκους, σύμφωνα με την ίδια πηγή.

Ο δικαστής έκρινε ότι οι αρχές απέτυχαν να αποδείξουν ότι η Σακίρα πέρασε περισσότερες από 183 ημέρες στην Ισπανία το 2011, όπως απαιτεί ο ισπανικός νόμος για να θεωρείται κάποιος ότι έχει φορολογική έδρα στη χώρα.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Ελλάδα

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Θεσσαλονίκη: Ένοχος αλλά εκτός φυλακής ο οδηγός νταλίκας για τροχαίο με νεκρό 29χρονο

Κεντρική Μακεδονία: Εντατικοί έλεγχοι για κράνος – Έπεσαν πρόστιμα 350 ευρώ