Σκαλωσιά πολυκατοικίας κατέρρευσε, απότοκο της κακοκαιρίας κατά την οποία έχουν συσσωρευτεί ύδατα στους δρόμους και έχουν πέσει δέντρα, επί της οδού Γρηγορίου Λαμπράκη στον Πειραιά. Μάλιστα, φέρεται να χτύπησε διερχόμενος οδηγός μοτοσικλέτας, χωρίς, πάντως, να τραυματίζεται σοβαρά, με βάση την πληροφορία.
Από την πτώση της σκαλωσιάς, μάλιστα, διακόπηκε η κυκλοφορία από το ύψος της οδού Ομηρίδου Σκυλίτση. Σύμφωνα με τα στοιχεία ως τις 20:30 της Παρασκευής 24 Ιουλίου, τα Περιφερειακά Κέντρα Επιχειρήσεων της Επικράτειας έχουν δεχθεί περίπου 165 κλήσεις, εκ των οποίων περίπου τις 60 την Αττική, κυρίως για κοπές δέντρων, αντλήσεις υδάτων και αφαιρέσεις αντικειμένων.
Η κακοκαιρία στην Αθήνα, πάντως, δεν αναμένεται να συνεχιστεί το Σάββατο, καθώς προκύπτει από το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού της ΕΜΥ.
Πηγή: parapolitika.gr
- Θεσσαλονίκη: Έρχονται τα McDonald's στο κέντρο – Πού το νέο κατάστημα, μετά το «ναυάγιο»
- Άγριος ξυλοδαρμός εγκύου 5 μηνών από τον πρώην σύντροφό της - Νεκρό το έμβρυο
- Θεσσαλονίκη: Τροχαίο με μηχανή να παρασέρνει γυναίκα - Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Τον Φεβρουάριο 2027 η δίκη του Γιώργου Ξυλούρη για ψευδή κατάθεση