Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Ελλάδα

Καβάλα: Συνελήφθη ελεγχόμενος για λαθρεμπόριο – Απείλησε ότι θα στείλει «μπράβους»

Καβάλα: Συνελήφθη ελεγχόμενος για λαθρεμπόριο – Απείλησε ότι θα στείλει «μπράβους»
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
«Θα στείλω τα γνωστά πρωτοπαλίκαρα και θα ψάχνετε να βρείτε σπίτι», φέρεται να είπε στους ελεγκτές

Ελεγκτές της ΑΑΔΕ κατήγγειλαν στην Αστυνομία άνδρα, ο οποίος ελεγχόταν για υπόθεση λαθρεμπορίου και τους απείλησε ότι θα στείλει «γνωστή συμμορία» της Καβάλας για «συμμόρφωση». «Θα στείλω τα γνωστά πρωτοπαλίκαρα και θα ψάχνετε να βρείτε σπίτι», φέρεται να τους είπε.

Πρόκειται για ελεγχόμενο από τη Θάσο, ο οποίος είχε εντοπιστεί να εμπλέκεται σε λαθρεμπόριο προϊόντων. Στο πλαίσιο της υπόθεσης, η ΑΑΔΕ προχώρησε στη δέσμευση του τραπεζικού του λογαριασμού. Οταν διαπίστωσε ότι τα χρήματά του είχαν δεσμευτεί, επικοινώνησε τηλεφωνικά με τους ελεγκτές του Τελωνείου Καβάλας που είχαν διενεργήσει τον έλεγχο και εκτόξευσε απειλές.

Οι ελεγκτές κατήγγειλαν το περιστατικό στην Αστυνομία και ο άνδρας συνελήφθη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας. Στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος, ενώ ορίστηκε δικάσιμος για την υπόθεση.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Ελλάδα

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Φωτιά στην Εύβοια - Μήνυμα από το 112 για εκκένωση ενός οικισμού

Voucher παιδικών σταθμών 2026-2027: Οι νέοι δικαιούχοι - Μέχρι πότε οι αιτήσεις