Μια απρόσμενη τετράποδη επισκέπτρια έκανε την εμφάνισή της το βράδυ της Δευτέρας στο κέντρο των Τρικάλων και συγκεκριμένα στην οδό Ιακωβάκη, λίγα μέτρα από κεντρικούς δρόμους της πόλης.
Ο λόγος για μια αλεπού, η οποία, όπως φαίνεται στο βίντεο του trikalavoice.gr, έδειχνε ήρεμη. Αφού περιπλανήθηκε για λίγα λεπτά στο ποτάμι, η αλεπού στη συνέχεια χάθηκε στα γύρω στενά.
Δείτε το βίντεο:
Η εμφάνιση αλεπούδων μέσα στον αστικό ιστό δεν αποτελεί πλέον σπάνιο φαινόμενο καθώς αναζητούν τροφή με τους ειδικούς να σημειώνουν ότι σε περίπτωση συνάντησης με άγριο ζώο, οι πολίτες θα πρέπει να διατηρούν την ψυχραιμία τους, να μην επιχειρούν να το πλησιάσουν ή να το ταΐσουν και να του αφήνουν τον απαραίτητο χώρο ώστε να απομακρυνθεί μόνο του.
- Πλοίο ελληνικών συμφερόντων χτυπήθηκε στα Στενά του Ορμούζ - Αγνοείται ναυτικός
- Πυροσβέστες Δασοκομάντος στηρίζουν τη ρεπόρτερ του OPEN, Μαρία Σιαμπάνου – «Ακραία στοχοποίηση»
- Καμένη γη η Αττική: Μέσα σε 9 χρόνια έγιναν στάχτη συνολικά 700.000 στρέμματα
- Τάσος Χαλκιάς: Στάχτη έγινε το σπίτι του στο Πόρτο Γερμενό - Το βίντεο του γιου του, Άρη