Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Ελλάδα

Ράγισαν καρδιές στο τελευταίο αντίο στον 21χρονο Άγγελο - «Στον ουρανό χορεύουνε»

τροχαίο
Ράγισαν καρδιές στο τελευταίο αντίο στον 21χρονο Άγγελο - «Στον ουρανό χορεύουνε»
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε ο 61χρονος οδηγός ταξί που ενεπλάκη στο θανατηφόρο τροχαίο

Σε κλίμα βαθιάς οδύνης αποχαιρέτησαν συγγενείς, φίλοι και άνθρωποι που τον γνώριζαν τον 21χρονο Άγγελο Περιστέρη. Ο νεαρός πρωτοχορευτής βρήκε τραγικό θάνατο σε τροχαίο στην περιοχή του Αδελιανού Κάμπου στο Ρέθυμνο. 

Συγκλονιστική ήταν η στιγμή άφιξης της σορού στον Ιερό Ναό, όταν οι φίλοι του από τον Λαογραφικό Όμιλο «Χοροκρήτες» τίμησαν τον φίλο τους με χορό.

Η κηδεία του 21χρονου πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της 21ης Αυγούστου στον Ιερό Ναό Αγίου Τρύφωνα στην Παλλήνη Αττικής, με την οικογένεια του πρόωρα χαμένου Άγγελου, συγγενείς και φίλους του από το Ρέθυμνο να τον συνοδεύουν στην τελευταία του κατοικία, λίγα 24ωρα μετά το τραγικό τροχαίο.

Οι φίλοι του 21χρονου από τους «Χοροκρήτες» επέλεξαν να αποχαιρετήσουν τον πρωτοχορευτή τους με το τραγούδι του Νίκου Ξυλούρη «Στον ουρανό χορεύουνε», ενώ όταν έφτασε η σορός χόρεψαν στη μνήμη του.

Σύμφωνα με το neakriti.gr ήταν ένας αποχαιρετισμός συνδεδεμένος με αυτό που τόσο αγαπούσε ο Άγγελος: την κρητική παράδοση και τον χορό.

«Στον ουρανό χορεύουνε στον Άδη κάνουν γάμο
και βγήκαν και καλούσανε όλους τους πικραμένους…
Άγγελος-Τσαμπίκος Περιστέρης 19/12/2005-19/08/2026»

Προφυλακίστηκε ο 61χρονος οδηγός ταξί

Την ίδια ώρα, προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε ο 61χρονος οδηγός ταξί που ενεπλάκη στο θανατηφόρο τροχαίο.

Ο οδηγός είχε οδηγηθεί στις 20 Αυγούστου ενώπιον του εισαγγελέα Ρεθύμνου και την επομένη στον ανακριτή.

Μετά την απολογία του και την αξιολόγηση του υλικού της προανακριτικής έρευνας της Τροχαίας Ρεθύμνου, εισαγγελέας και ανακριτής αποφάσισαν την προσωρινή κράτησή του.

Το δυστύχημα σημειώθηκε το βράδυ της 19ης Αυγούστου στην παλαιά εθνική οδό Ηρακλείου – Ρεθύμνου, στον Αδελιανό Κάμπο.

Ο 21χρονος επέστρεφε από την εργασία του με τη μοτοσικλέτα του, όταν συγκρούστηκε με το ταξί.

Παρότι φορούσε προστατευτικό κράνος, η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που του κόστισε τη ζωή.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Ελλάδα

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Πέθανε ο πρώην πρωθυπουργός της Εσθονίας και πατέρας της Κάγια Κάλας, Σίιμ Κάλας
Σίιμ Κάλλας

Αναστάτωση από αγριογούρουνα στη Θεσσαλονίκη - «Περικύκλωσαν» ανήλικους