Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Ελλάδα

Επεισοδιακή καταδίωξη στην Αθήνα: Οδηγός παραβίασε 7 φανάρια και μπήκε σε 9 μονόδρομους

Επεισοδιακή καταδίωξη στην Αθήνα: Οδηγός παραβίασε 7 φανάρια και μπήκε σε 9 μονόδρομους
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Ο οδηγός ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη

Επεισοδιακή καταδίωξη σημειώθηκε στο κέντρο της Αθήνας χθες το μεσημέρι του Σαββάτου 29 Αυγούστου, όταν ένας οδηγός μοτοσυκλέτας δεν ανταποκρίθηκε σε έλεγχο, και ανέπτυξε ταχύτητα παραβιάζοντας 7 ερυθρούς σηματοδότες και μπαίνοντας 9 φορές σε μονόδρομους.

Αναλυτικά:

«Από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης/Γ.Α.Δ.Α. συνελήφθη, μεσημβρινές ώρες της 29-8-2026, 41χρονος αλλοδαπός οδηγός μοτοσυκλέτας και σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία από την Υποδιεύθυνση Τροχαίας Αθηνών για επικίνδυνη οδήγηση και παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Ειδικότερα, περιπολούντες αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης εντόπισαν μοτοσυκλέτα με οδηγό τον 41χρονο στο κέντρο της Αθήνας και τον κάλεσαν σε έλεγχο.

Στη θέα των αστυνομικών ο 41χρονος ανέπτυξε ταχύτητα, παραβιάζοντας διαδοχικά -7- ερυθρούς σηματοδότες ενώ εισήλθε -9- φορές αντίθετα σε μονόδρομους.

Κατά τη διάρκεια της κίνησής του οι αστυνομικοί ακολουθούσαν από απόσταση ασφαλείας χρησιμοποιώντας ηχητικά και φωτεινά σήματα.

Παράλληλα, ενημερώθηκε το Κέντρο της Άμεσης Δράσης και έπειτα από συντονισμένες ενέργειες και συνδρομή αστυνομικών δυνάμεων ακινητοποιήθηκε η μοτοσυκλέτα στην περιοχή των Αγίων Αναργύρων.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα ενώ του επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο ύψους -5.975- ευρώ».

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Ελλάδα

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Παραλίγο να πνιγεί 10χρονος στην Ηλεία - Δίνει μάχη για τη ζωή του

Βγήκαν όπλα στη Θεσσαλονίκη: Πυροβολισμοί μέρα μεσημέρι σε μαγαζί στο κέντρο