Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Ελλάδα

Θάνατος Μαζωνάκη: «Ο γιατρός μας είπε ότι είμαστε όλοι συνυπεύθυνοι» είπε νοσηλεύτρια

Μαζωνάκης ιατρείο
Θάνατος Μαζωνάκη: «Ο γιατρός μας είπε ότι είμαστε όλοι συνυπεύθυνοι» είπε νοσηλεύτρια
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Τι κατέθεσε η 61χρονη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση θανάτου του Γιώργου Μαζωνάκη με μια ακόμη εργαζόμενη στο ιατρείο, να περνάει σήμερα (28/9) το κατώφλι του ανακριτικού γραφείου και με την κατάθεση της να εισφέρει, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, σημαντικά στοιχεία στην έρευνα. 

Συγκεκριμένα, στον 32ο ανακριτή που χειρίζεται την υπόθεση, κατέθεσε σήμερα μία νοσηλεύτρια, 61 ετών, συνταξιούχος, η οποία δούλευε ημιαπασχόληση στο ιατρείο των δυο προφυλακισμένων γιατρών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά τη διάρκεια της κατάθεσής της η μάρτυρας «κάρφωσε» το ζευγάρι των κατηγορουμένων γιατρών αλλάζοντας μάλιστα τα όσα η ίδια είχε καταθέσει προανακριτικά.

Κατά τις πληροφορίες, η 61χρονη ανέφερε στον ανακριτή ότι ήταν στο ιατρείο και πως δεν είχε φύγει στις 16:15 όπως είχε καταθέσει προανακριτικά. Η ίδια φέρεται να περιέγραψε τον πανικό που επικράτησε εκείνη την ώρα στο ιατρείο, υποστηρίζοντας πως η προφυλακισμένη γιατρός φώναξε όλες τις εργαζόμενες στο δωμάτιο όπου βρισκόταν ο Γιώργος Μαζωνάκης.

«Eίμαστε όλοι συνυπεύθυνοι»

Ωστόσο, όπως φέρεται να υποστήριξε, δεν μίλησε ποτέ με την γιατρό μετά, για την οποία ανέφερε ότι δεν δεχόταν κριτική. Ακόμη, σε ό,τι αφορά στον 58χρονο γιατρό, η εν λόγω μάρτυρας φέρεται να κατέθεσε πως είπε σε όλες τις εργαζόμενες μετά το θάνατο του τραγουδιστή πως «είμαστε όλοι συνυπεύθυνοι».

Τέλος, πληροφορίες αναφέρουν πως οι συμβάσεις των εργαζομένων στο ιατρείο δεν έχουν καταγγελθεί ακόμα και βρίσκονται στον «αέρα». Δεν αποκλείεται μάλιστα εργαζόμενοι να προσφύγουν στη Δικαιοσύνη.

Πηγή: protothema.gr

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Ελλάδα

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Φωτιά σε σπίτι στη Χαλκιδική - Μεγάλη κινητοποίηση από την Πυροσβεστική
pyrosvestiki fotia

Θεσσαλονίκη: Χαμός για ένα εισιτήριο για την Εθνική Ελλάδος στην Τούμπα - Πάνω από 100.000 στη λίστα αναμονής
Εθνική Ελλάδος