Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Ελλάδα

Στο νοσοκομείο Κατερίνης 6 μαθητές από Θεσσαλονίκη – Τους πήραν με ελικόπτερο από τον Όλυμπο

Στο νοσοκομείο Κατερίνης 6 μαθητές από Θεσσαλονίκη – Τους πήραν με ελικόπτερο από τον Όλυμπο
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Αισθάνθηκαν αδιαθεσία ενώ βρισκόταν στο πλαίσιο σχολικής εκδρομής στο καταφύγιο Πετρόστρουγκα, σε υψόμετρο άνω των 1.900 μέτρων

Στο Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης μεταφέρθηκαν έξι μαθητές ιδιωτικού εκπαιδευτηρίου από τη Θεσσαλονίκη, οι οποίοι αισθάνθηκαν αδιαθεσία ενώ βρισκόταν στο καταφύγιο Πετρόστρουγκα του Ολύμπου, σε υψόμετρο άνω των 1.900 μέτρων, στο πλαίσιο σχολικής εκδρομής.

Οι 17χρονοι μεταφέρθηκαν το πρωί με ελικόπτερο που διέθεσε το ΓΕΕΘΑ στο ελικοδρόμιο της 24ης Ταξιαρχίας Λιτοχώρου και από εκεί με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο της Κατερίνης, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ. Κινητοποιήθηκαν, επίσης, επτά πυροσβέστες από την 2η ΕΜΑΚ και την Πυροσβεστική Υπηρεσία Λιτοχώρου, που προσέγγισαν τους μαθητές στο καταφύγιο. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι μαθητές Λυκείου εμφάνισαν παθολογικά συμπτώματα μετά την κατανάλωση φαγητού.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Ελλάδα

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Θεσσαλονίκη: Σειρά από έκτακτες διακοπές ΕΥΑΘ – Χωρίς νερό αυτή την ώρα 4 περιοχές

Θεσσαλονίκη: STOP σε «γαστρονομικές εκδηλώσεις» στο Επταπύργιο – Με απόφαση Μενδώνη
Eptapyrgio