Σκαρφαλώνοντας σε μπαλκόνια σπιτιών παραβιάζοντας μπαλκονόπορτες ή τα παράθυρα, είτε τις εισόδους των σπιτιών, νεαρός άντρα έμπαινε σε σπίτια, οκτώ συνολικά, κατά την περίοδο το τρίμηνο Φεβρουαρίου – Απριλίου του 2026 στην πόλη των Σερρών και τα ξάφριζε. Κατά το τρίμηνο Φεβρουαρίου – Απριλίου 2026 διαπιστώθηκε ότι διέπραξε συνολικά 8 διαρρήξεις σπιτιών, όπου σε 5 από αυτές αφαίρεσε συνολικά το χρηματικό ποσό των 4.700 ευρώ, καθώς και κοσμήματα και ρολόγια συνολικής αξίας 11.500 ευρώ, σύμφωνα με δηλώσεις των παθόντων. Η έρευνα των αστυνομικών συνεχίζεται για να εξακριβωθεί η τυχόν συμμετοχή του και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.
Αναλυτικά, σε ανακοίνωσή της η αστυνομία αναφέρει:
Εξιχνιάστηκαν, μετά από μεθοδική έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Σερρών, συνολικά 8 διαρρήξεις οικιών που έγιναν από τον Φεβρουάριο έως τον Απρίλιο του 2026, στην πόλη των Σερρών. Για την υπόθεση σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός ημεδαπού άνδρα, για το αδίκημα της διακεκριμένης κλοπής.
Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την έρευνα, ο προαναφερόμενος άνδρας διέπραττε διαρρήξεις οικιών, είτε παραβιάζοντας τις εισόδους των οικιών, είτε αναρριχούνταν στα μπαλκόνια των διαμερισμάτων και στη συνέχεια παραβίαζε τις μπαλκονόπορτες ή τα παράθυρα.
Κατά το τρίμηνο Φεβρουαρίου – Απριλίου 2026 διαπιστώθηκε ότι διέπραξε συνολικά 8 διαρρήξεις οικιών, όπου σε 5 από αυτές αφαίρεσε συνολικά το χρηματικό ποσό των 4.700 ευρώ, καθώς και κοσμήματα και ρολόγια συνολικής αξίας 11.500 ευρώ, σύμφωνα με δηλώσεις των παθόντων.
Η έρευνα των αστυνομικών συνεχίζεται για να εξακριβωθεί η τυχόν συμμετοχή του και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις. Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών.
- Θεσσαλονίκη: Αλλάζουν διαδρομή 5 γραμμές λεωφορείων ΟΑΣΘ – Ποιες στάσεις καταργούνται
- Θεσσαλονίκη: Βρήκε 9 νυχτερίδες στα σκουπίδια – Ήταν καλυμμένες με πολυουρεθάνη (ΦΩΤΟ)
- Θεσσαλονίκη: Νέα όψη μπροστά στο Μέγαρο Μουσικής στη Νέα Παραλία – Το πριν και το μετά (ΦΩΤΟ)
- Αφροδίτη Λατινοπούλου: Ούτε με Μητσοτάκη, ούτε με Σαμαρά - Θα καταργούσα γάμο ομόφυλων ζευγαριών και υιοθεσία (VIDEO)