Σε δέσμευση όλων των περιουσιακών στοιχείων των κατηγορουμένων στις δύο μεγάλες υποθέσεις φορολογικής απάτης που αποκαλύφθηκαν τις τελευταίες μέρες προχώρησε ο πρόεδρος της Αρχής για το Ξέπλυμα του Βρώμικου Χρήματος πρώην αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Χαράλαμπος Βουρλιώτης.
Αναλυτικότερα, η εντολή δέσμευσης του κ. Βουρλιώτη καταλαμβάνει όλα τα περιουσιακά στοιχεία, τραπεζικούς λογαριασμούς και τραπεζικές θυρίδες που διαθέτουν οι εμπλεκόμενοι στην υπόθεση της Pizza Fan και στην υπόθεση των αρτοποιείων «Φούρνοι Χωριάτικο».
Παράλληλα, ο κ. Βουρλιώτης από την εντολή δέσμευσης εξαιρεί τους τραπεζικούς λογαριασμούς μισθοδοσίας του προσωπικού ώστε να μην τεθούν σε διακινδύνευση οι απαιτήσεις των εργαζομένων τόσο στην εταιρεία Pizza Fan όσο και των αρτοποιείων «Φούρνοι Χωριάτικο».
ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Θεσσαλονίκη: Πλήθος πιστών στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου - Παρά τη βροχή τιμούν τον Πολιούχο (VIDEO)
- Θεσσαλονίκη: Με 21 κανονιοβολισμούς η έπαρση της ελληνικής σημαίας – Διπλή γιορτή (ΦΩΤΟ + VIDEO)
- Θεσσαλονίκη: Χιλιάδες κόσμου θα γεμίσουν το PAOK Sports Arena – Συναυλία με 6 μεγάλα ονόματα
- Θεσσαλονίκη: Ο «ΖΕΥΣ» θα «σκίσει» τον ουρανό της πόλης σήμερα - Τι ώρα θα δούμε το F-16