Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Ελλάδα

Επιστρέφει στη φυλακή ο... «Εσκομπάρ» της Βόρειας Ελλάδας!

Επιστρέφει στη φυλακή ο... «Εσκομπάρ» της Βόρειας Ελλάδας!
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Είχε αφεθεί ελεύθερος πριν μερικές μέρες, αλλά συνελήφθη ξανά έπειτα από σχετική απόφαση του Αρείου Πάγου
Στη φυλακή επιστρέφει ο 51χρονος «βαρώνος» των ναρκωτικών στη Βόρεια Ελλάδα, ο οποίος είχε αφεθεί ελεύθερος πριν από λίγες μέρες.

Συγκεκριμένα, ο Αλέξανδρος Αγγελόπουλος, ο οποίος είναι γνωστός και ως ο... «Εσκομπάρ» της Βόρειας Ελλάδας, συνελήφθη σήμερα το πρωί σε περιοχή της Πιερίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, o καθώς σύμφωνα με απόφαση του Άρειου Πάγου, διατάχθηκε η συνέχιση εκτέλεσης καταδικαστικής απόφασης του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Πειραιά.

Σύμφωνα με την απόφαση στον 51χρονο είχε επιβληθεί ποινή ισόβιας κάθειρξης, ποινή φυλάκισης 5 ετών και χρηματική ποινή των 300.000 ευρώ, για τα αδικήματα της οργάνωσης, της χρηματοδότησης, της κατεύθυνσης και της εποπτείας μεταφοράς ναρκωτικών από κοινού, της μεταφοράς ναρκωτικών κατ' επάγγελμα, της σύστασης συμμορίας και της κατοχής όπλου και πυρομαχικών.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα. Υπενθυμίζεται ότι ο Αγγελόπουλος είχε αποφυλακιστεί πριν από λίγο καιρό, έχοντας εκτίσει 11 από τα 22 χρόνια κάθειρξης που του είχαν επιβληθεί.

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Ελλάδα

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Midnight Betting!

Χαλκιδική: Τροχαίο με τραυματίες δύο ανήλικα παιδιά και τη μητέρα τους