Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Ελλάδα

Προφυλακίστηκαν τρεις συλληφθέντες για εκβιασμούς σε βάρος καταστηματαρχών

Προφυλακίστηκαν τρεις συλληφθέντες για εκβιασμούς σε βάρος καταστηματαρχών
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Τους έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για εγκληματική οργάνωση, εκβίαση με απειλή βλάβης και διακίνηση ναρκωτικών
Προφυλακίστηκαν, μετά την απολογία τους, τρεις από τους 22 συλληφθέντες που φέρονται να έχουν αρχηγικό ρόλο στην υπόθεση εκβιασμών σε βάρος ιδιοκτητών καταστημάτων σε διάφορες περιοχές της Αθήνας.

Σε βάρος των κατηγορουμένων κατά περίπτωση, έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για εγκληματική οργάνωση, εκβίαση με απειλή βλάβης και διακίνηση ναρκωτικών στο πλαίσιο εγκληματικής οργάνωσης.

Κατά την απολογία τους, οι κατηγορούμενοι φέρεται να αρνήθηκαν τις πράξεις που τους αποδίδονται.

Στο πλαίσιο της προανακριτικής διαδικασίας έγιναν καταγραφές τηλεφωνικών συνομιλιών, ενώ προς το παρόν υπάρχουν ελάχιστες καταθέσεις μαρτύρων που βεβαιώνουν ότι είχαν πέσει θύματα εκβίασης.

Ωστόσο, οι ανακριτές κατά της Διαφθοράς Κώστας Σαργιώτης και Χριστίνα Σαλάππα που έχουν αναλάβει την υπόθεση, συνεχίζουν την έρευνα καθώς στη δικογραφία περιγράφεται η δράση συνολικά περισσότερων από 70 προσώπων που μένει να εντοπιστούν και να κληθούν να λογοδοτήσουν.

Επισημαίνεται ότι, αρκετοί από τους μη συλληφθέντες κατηγορούμενους μετά τη δημοσιοποίηση της υπόθεσης, εμφανίζονται αυτοβούλως στον ανακριτή προκειμένου να απολογηθούν για τις πράξεις που τους αποδίδονται.

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Ελλάδα

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Θεσσαλονίκη: Διάλεξη για τη σχολική βία στο Λαϊκό Πανεπιστήμιο Βόλβης

Betarades.gr: Οι στοιχηματικές προτάσεις της Τρίτης (08/12/2015)