Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Ελλάδα

Δικογραφία για άλλους τρεις που έσπασαν το περιπολικό στο Χαϊδάρι

Δικογραφία για άλλους τρεις που έσπασαν το περιπολικό στο Χαϊδάρι
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Ταυτοποιήθηκαν τρία άτομα που συμμετείχαν στα επεισόδια της 12ης Φεβρουαρίου κατά αστυνομικών στο αγροτικό συλλαλητήριο-πορεία
Άλλα τρία άτομα που συμμετείχαν στα επεισόδια της 12ης Φεβρουαρίου κατά αστυνομικών και στο σπάσιμο περιπολικού στο αγροτικό συλλαλητήριο-πορεία στη Νέα Εθνική Οδό Αθηνών-Κορίνθου στο Χαϊδάρι ταυτοποιήθηκαν από την Υποδιεύθυνση Κρατικής Ασφάλειας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, στο πλαίσιο προκαταρκτικής εξέτασης.

Πρόκειται για τρεις άντρες ηλικίας 40, 41 και 50 ετών, οι οποίοι, σύμφωνα με την Αστυνομία, ενεπλάκησαν στην επίθεση που είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό τριών αστυνομικών και την πρόκληση φθορών σε περιπολικό.

Η σε βάρος τους δικογραφία θα υποβληθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Υπενθυμίζεται ότι μία ημέρα μετά τα επεισόδια 30χρονος «μαγκουροφόρος» είχε συλληφθεί στην περιοχή της Κορινθίας, στα όρια του αυτοφώρου. Οι δράστες είχαν καταγραφεί από κάμερες να σπάνε με «μαγκούρες» το περιπολικό, όταν η Αστυνομία δεν επέτρεψε στους αγρότες να περάσουν με τρακτέρ κι αγροτικά αυτοκίνητα στην Αθήνα.

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Ελλάδα

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Ειδομένη: Δύο άτομα επιχείρησαν να αυτοπυρποληθούν – Τους σταμάτησαν

Το χρονικό για τα τρομοκρατικά χτυπήματα στις Βρυξέλλες – Στους 34 οι νεκροί