Στο Λάδι και Ρίγανη στην Ικτίνου γνωστοί δημοσιογράφοι και food bloggers είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν και να απολαύσουν τα νέα είδη του menu μας.
Αυγά με χειροποίητο καβουρμά και φρέσκες τηγανητές πατάτες, μοσχαρίσια ταλιάτα (rib eye), μοναδικά fajitas με γύρο ή ταλιάτα, ζουμερά spare ribs σιγοψημένα στη μαρινάδα τους και το «Λάδι και ρίγανη» στην σχάρα, ένα σπέσιαλ φιλεταρισμένο χοιρινό με τη μυστική συνταγή που το… απογειώνει, είναι μόνο κάποια από αυτά…
Δείτε τις φωτογραφίες.