Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη – Χαλκιδική: Αυτά είναι τα 12 κορυφαία εστιατόρια για το 2018!

Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας με ισχυρή παρουσία Θεσσαλονίκης – Χαλκιδικής

Στη Θεσσαλονίκη και το «Hyatt Regency» έγινε χθες Τρίτη (20/3) η απονομή των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2018. Εκεί βραβεύτηκαν τα 55 καλύτερα εστιατόρια που «αποθεώνουν» την ελληνική κουζίνα.

Η Θεσσαλονίκη και η Χαλκιδική είχαν την δική τους παρουσία με επτά και πέντε εστιατόρια αντίστοιχα. Να σημειωθεί πως τα βραβεία γίνονται με την σφραγίδα του περιοδικού «Αθηνόραμα», ενώ  το «Varoulko Seaside», στην Αθήνα, ήταν το κορυφαίο εστιατόριο, με τους σεφ του Λευτέρη Λαζάρου και Γιάννη Παρίκο να βραβεύονται ως οι σεφ του καλύτερου εστιατορίου με ελληνική κουζίνα στη χώρα.

Δείτε τα εστιατόρια που βραβεύτηκαν για το 2018 σε Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική.

Θεσσαλονίκη

Salonica Restaurant & Bar (Φάληρο), Μοντέρνα ελληνική κουζίνα: 14,5/20

Alfredo’s Garden (περιοχή αεροδρομίου), Μοντέρνα ελληνική κουζίνα: 14/20

Γλυκάνισος (Πυλαία), Κλασσική ελληνική κουζίνα: 14/20

Το Μανιτάρι (Καλαμαριά), Κλασσική ελληνική κουζίνα: 14/20

Μαύρη Θάλασσα (Καλαμαριά), Εστιατόριο για ψάρι: 14/20

Μούργα (Κέντρο), Κλασσική ελληνική κουζίνα: 14/20

Τάσος (Καλαμαριά), Εστιατόριο για ψάρι: 14/20

Χαλκιδική

Ντομάτα (Σάνη), Μοντέρνα ελληνική κουζίνα: 15/20

Bubo Fine Dining Restaurant (Βουρβουρού), Μοντέρνα ελληνική κουζίνα: 14,5/20

Μαρίνα (Ποτίδαια), Εστιατόριο για ψάρι: 14,5/20

Καλαματιανός (Σταυρός), Εστιατόριο για ψάρι: 14/20

Μπουκαδούρα (Νικήτη), Κλασσική ελληνική κουζίνα: 14/20

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ