τα ρεβεγιόν θα έχουν και φέτος την τιμητική τους.
Δείτε τις επιλογές που προσφέρουν τα πεντάστερα ξενοδοχεία της Θεσσαλονίκης για ρεβεγιόν της παραμονής και για γεύμα ανήμερα των Χριστουγέννων.
Makedonia Palace
24/12 – ΡΕΒΕΓΙΟΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ
Απολαύστε το Χριστουγεννιάτικο gourmet μενού του Σωτήρη Ευαγγέλου και αφήστε τις φωνές της Εύης Σιαμαντά και του Κώστα Φαλκώνη να σας μαγέψουν με αγαπημένες ελληνικές & ξένες μελωδίες
Ώρα προσέλευσης 21:30
MENOY
Καρπάτσιο από άγριο λαυράκι και ντουέτο από αυγοτάραχο
με πράσινο λεμόνι και ελαιόλαδο
Κρέμα πατάτας και πράσου με στρείδια και τρούφα
Σπιτικά ραβιόλι με γκοργκοντζόλα, βελουτέ από κάστανα,
καραβίδα, λάδι βανίλιας
Πατροπαράδοτη γεμιστή γαλοπούλα της Αμερικάνικης Γεωργικής Σχολής
με αυθεντικό γκρέιβι και κράνμπερις
ή
Τρυφερές κοτολέτες από γουρουνάκι γάλακτος με σάλτσα από μπαχαρικά
και ξινόμηλα
Τραγανή μαρένγκα με μους λευκής σοκολάτας, vermicelli κάστανου
και παγωτό μελομακάρονο
Χριστουγεννιάτικες γλυκιές λιχουδιές
Τιμή ανά άτομο 100€
* Διατίθεται μενού για vegetarians 100€
** Διατίθεται παιδικό μενού 50€
Για τις κρατήσεις σας ή για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επικοινωνήστε με το τμήμα Guest Relations στο 2310 897197
SALONICA RESTAURANT ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΣ ΜΠΟΥΦΕΣ 25/12/2019
Ο βραβευμένος executive chef Σωτήρης Ευαγγέλου και η ομάδα του καλωσορίζουν εσάς και τους αγαπημένους σας με έναν πλούσιο εορταστικό μεσημεριανό μπουφέ που υπόσχεται να σας συναρπάσει.
Μενού
Σούπα
Βελουτέ κάστανου με σέλερι
Κρέμα κόκκινης κολοκύθας με σχοινόπρασο
Ορεκτικά
Βραστές γαρίδες με λαδολέμονο
Καπνιστός σολομός
Ταρτάρ τόνου με wakame
Κρύα παρουσίαση με ψητό ζαμπόν, Ιταλική μορταδέλα, προσούτο, καπνιστή πάπια, σαλάμι Milano
Ποικιλία με Ελληνικά και Διεθνή τυριά σερβιρισμένα με σπιτικά τσάτνεϋ, αποξηραμένα φρούτα, ξηρούς καρπούς και σταφύλια
Σαλάτες
Χωριάτικη
Πράσινη σαλάτα με ρόδι, ξηρούς καρπούς και ξερά φρούτα
Πατατοσαλάτα με λιαστή ντομάτα, πεκορίνο και ντρέσινγκ τζίντζερ
Παντζάρια με γιαούρτι και καρύδια
Βραστά λαχανικά εποχής
Ρόκκα και σπανάκι με σύκο, ψητό αχλάδι και blue cheese
Αγκινάρες σχάρας με λάδι τρούφας και τσιπς παρμεζάνας
Μελιτζανοσαλάτα, Κοπανιστή , Τζατζίκι, Ρώσικη
Ντρέσινγκς: βαλσάμικο, λαδολέμονο, βασιλικού, κοκτέιλ
Ζεστά είδη-Hot dishes
Γιαπράκια αυγολέμονο
Αγριόχοιρος στιφάδο
Αρνάκι φρικασέ
Ψητή πάπια με πράσινο πιπέρι και πορτοκάλι
Ελάφι με κυδώνια και κάστανα
Ριζότο με σαφράν και θαλασσινά
Κότσι από μοσχαράκι γάλακτος και κριθαράκι γιουβέτσι
Χορτόπιτα
Σπιτικά ραβιόλι με κολοκύθα, σταφίδες και αμαρέττο
Ροφός πρασοσέλινο
Πατάτες baby με δεντρολίβανο και σκόρδο
Μοσχαρίσια φιλετάκια
Χωριάτικα λουκάνικα
Μπιφτεκάκια με γραβιέρα
Μπουτάκια κοτόπουλου με αρωματικά βότανα
Ποικιλία από εκλεκτά λαχανικά
Πατάτες φούρνου με μοσχολέμονο και μαντζουράνα
Carving
Πατροπαράδοτη γεμιστή γαλοπούλα με γλυκοπατάτες, κάστανα, σπαράγγια, μανιτάρια
Σάλτσες αυθεντικό γκρέιβι και cranberry sauce
Ψητό γουρουνόπουλο με κυδώνια, σάλτσα από ξυνόμηλα με κουκουνάρι και σταφίδες
Μπουφές επιδορπίων-Dessert buffet
Προφιτερόλ
Κορμός σοκολάτας
Κορμός κάστανο
Μιλφέιγ βανίλιας
Πυραμίδα με τραγανά σου
Κρεμ μπρουλέ σοκολάτας με φυστίκι
Κάστανο μον μπλαν
Μπλακ φόρεστ
Ποικιλία από γαλλικά μακαρόν
Τάρτα tatin
Τάρτες με φρούτα του δάσους
Γαλακτομπούρεκο
Ποικιλία από ελληνικά γλυκά
Μελομακάρονα, κουραμπιέδες, δίπλες
Για τις κρατήσεις σας ή για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επικοινωνήστε με το τμήμα Guest Relations στο 2310 897197.
Hyatt Regency Thessaloniki
Χριστούγεννα γεμάτα γεύσεις και μουσική. Η μοναδική ψυχαγωγία, οι παραδοσιακές γεύσεις άλλα και η χαρούμενη μουσική είναι στοιχεία που κάνουν τις πιο αγαπημένες διακοπές του κόσμου αξέχαστες για όλους!
Ελάτε να γιορτάσουμε μαζί την Παραμονή των Χριστουγέννων στο Ambrosia Restaurant, με συνοδεία ζωντανής μουσικής.
24.12.2019
21:00
Τιμή: €98 ανά άτομο
Διαθέσιμο παιδικό μενού | €38 ανά παιδί
Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις, καλέστε στο 2310-401295
Email: [email protected]
MENU
Βελουτέ γαρίδας με παντζάρι, μήλο και κρέμα λεμονιού
Shrimp veloutè with beetroot , apple and lemon cream
***
Ριζότο με συκωτάκια πουλερικών σταφίδες, βατόμουρα, τσιπς
γραβιέρας
Poultry livers risotto with raisins, berries and graviera chips
***
Σορμπέ σανγκουίνι και εσπεριδοειδή
Sanguine sorbet citrus
***
Φιλέτο γαλοπούλας με κάστανα και σος μαυροδάφνης
Turkey fillet with chestnuts and mavrodafni wine sauce
ή / or
Σιγοψημένο χοιρινό με πουρέ αγκινάρας Ιερουσαλήμ
και δαμάσκηνα
Slow baked pork with jerusalem artichoke puree and prunes
***
Χριστουγεννιάτικη μπάλα σοκολάτας
Christmas chocolate bauble
CHILDREN'S MENU
Πολύχρωμα ντοματίνια με αγγούρι καρδιές μαρουλιού, παρθένο ελαιόλαδο κρουτόν γραβιέρας
***
Φιλέτο κοτόπουλο με κασέρι παραδοσιακό πιλάφι
ή/or
Κοχυλάκια με σάλτσα ντομάτας & κεφαλοτύρι
***
Μους σοκολάτας με μπισκότα
Νερό & χυμός ή αναψυκτικό
Μπορείτε να σκεφτείτε καλύτερο τρόπο να γιορτάσετε τα Χριστούγεννα, από ένα εορταστικό brunch στο Ambrosia Restaurant;
25.12.2019
13:30
Τιμή: €72 ανά άτομο
Με συνοδεία ζωντανής μουσικής
Η τιμή περιλαμβάνει τα κρασιά Cavalieri, Nico Lazaridi & Valos, Κτήμα Κατσαρού
Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις, καλέστε στο 2310-401295
Mediterranean Palace – Cookoo
Christmas Eve
24.12.2019 / Ρεβεγιόν Χριστουγέννων
ώρα προσέλευσης 21:30
μουσική Les Au Revoir
ποτά A la carte
παιδικό μενού 50€
vegetarian μενού 95€
τιμή 95€
25.12.2019 / Χριστουγεννιάτικος Μπουφές
Ώρα 13:00 – 16:30
παιδιά 5-12 25€
τιμή 45€
Κρατήσεις: 2310 555114
The Excelsior – Charlie D Brasserie
Την Παραμονή Χριστουγέννων σας περιμένει ένα αξέχαστο γεύμα 6 πιάτων στην εορταστική ατμόσφαιρα του Charlie D.
ΜΕΝΟΥ
Welcome Drink
Prosecco NV Danzante Prosecco DOC
* * *
Amuse bouche
Στρείδια / Ζελέ σαμπάνιας / Πουρές αχλαδιού
* * *
Ορεκτικό
Γαρίδα σχάρας / Σούπα κολοκύθας / Τσιπς προσούτο
* * *
Σαλάτα
Iceberg / Πούδρα γαλλικού κορμού / Μανιτάρια πορτσίνι
* * *
Πρώτο Πιάτο
Κανελόνι / Φρικασέ ψαριού
* * *
Κυρίως Πιάτο
Γαλοπούλα / Φιστίκι / Σταφίδα / Τρεις υφές ρυζιού
* * *
Επιδόρπιο
Αρμενοβίλ / Σάλτσα σοκολάτας
* * *
Καφές / Τσάι / Mignardises
* * *
ΠΑΙΔΙΚΟ ΜΕΝΟΥ
Σαλάτα
Πράσινη σαλάτα πέντε φύλλων
* * *
Πρώτο Πιάτο
Λαζάνια / Mοσχαράκι ραγού
* * *
Κυρίως Πιάτο
Μπιφτέκι μοσχαρίσιο / Πουρές πατάτας
* * *
Επιδόρπιο
Σουφλέ σοκολάτας/ Παγωτό βανίλια
* * *
Τιμή: 72€/άτομο, 52€/παιδί κάτω των 12 ετών
Τηλ. Κρατήσεων: 2310 021010
Hotel Nikopolis
Γιορτάστε την παραμονή των Χριστουγέννων στο εστιατόριο Dome Real Cuisine οι γευστικές προτάσεις είναι εμπνευσμένες μέσα από μια μοντέρνα γαστρονομική "ματιά".
Aπολαύστε τις μαγικές φωνές των Note 'n' Rest
Mενού 5 πιάτων:
Καρπάτσιο τόνου / φακιές beluga / φινόκιο / παντζάρια / γιούζου
Πέρλες από βουβαλινή μπουράτα/ προσιούτο αρχαίας φυλής της Τοσκάνης cinta senese / τοματίνια κονφί / dashi αντζούγιας
Καπνιστά χτένια / ταλιατέλες σελινόριζας με μπέρ μπλάνκ /χαβιάρι οσιέτρα / πράσινο μήλο
Πορσέτα από Ιβηρικό χοιρινό με κολοκύθα & αραντσίνι σαν μια παραδοσιακή γέμιση
Χριστουγεννιάτικος κορμός με σοκολάτα gianduja και εσπεριδοειδή
Tιμή κατ’ άτομο: € 65
Ώρα προσέλευσης: 21:00
Στην τιμή δεν συμπεριλαμβάνονται τα ποτά
Παιδιά 0-3 ετών δωρεάν & 4-12 ετών παιδικό πιάτο 25€
Ασκληπιού 16-18, Πυλαία, Θεσσαλονίκη | 2310 401000
Ανήμερα των Xριστουγέννων απολαμβάνουμε με τους αγαπημένους μας τον πλούσιο μεσημεριανό μπουφέ στο εστιατόριο DA VINCI υπό τους ήχους του μουσικού σχήματος Prive Duet
Tιμή κατ’ άτομο: € 60
Ώρα προσέλευσης: 13:30 έως 17:00
Στην τιμή δεν συμπεριλαμβάνονται τα ποτά
Παιδιά 0-3 ετών δωρεάν & 4-12 ετών 25€
Ασκληπιού 16-18, Πυλαία, Θεσσαλονίκη 2310 401000
Porto Palace
Christmas Eve Menu 2019
LET'S CELEBRATE THE SEASON!
24.12.2019 στις 21:00
- Ποτό καλωσορίσματος
- Εορταστικό μπουφέ
- Μουσική βραδιά με DJ
ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΑΠΟ ΣΑΛΑΤΕΣ:
• Ρόκα, αχλάδι, ρόδι, κράνμπερι, καρότο, ραπανάκι, blue cheese και βινεγκρέτ ροδιού
• Ελληνική σαλάτα με καπαρόφυλλα, ελιές και ξινομυζήθρα
• Σπανάκι με μανιτάρια, κάσιους, τυρί μετσοβόνε και φιστικοβούτυρο
• Σαλάτα με τόνο μαρινέ, μαρούλι, άνιθο, αβοκάντο, φιστίκι Αιγίνης και σόγια
• Σαλάτα με πορκέτα, μήλο, φουντούκια και βαλσαμικό ξίδι
• Κους κους με μυρωδικά, κράνμπερι, ricotta και γαρίδες
• Σπανάκι baby με καπνιστό σολομό και εσπεριδοειδή
ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΑΠΟ ΟΡΕΚΤΙΚΑ:
• Ποικιλία από τυριά (καπνιστή φέτα, μανούρι με πάπρικα, παρμεζάνα με ζελεδάκια σταφυλιού, πολύχρωμες μπαλίτσες από chevre με κρούστα μπαχαρικών)
• Ποικιλία από ιταλικά αλλαντικά (Milano, Coppa, Prosciutto, σαλάμι με επικάλυψη πιπεριών)
• Roast beef με ψητά μανιτάρια cipollini και μαγιονέζα sweet chili
• Τερίνα σολομού με αγγούρι τουρσί και κρέμα τυριού
ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΑΠΟ ΖΕΣΤΑ ΕΔΕΣΜΑΤΑ:
• Σκιουφιχτά με κόκορα κρασάτο και μυζήθρα
• Τάρτα με καπνιστό σολομό, πράσο, άνηθο και σάλτσα τυριού
• Γλώσσα γεμιστή με σπανάκι, κουκουνάρι, κρίταμο και σάλτσα οστρακοειδών
• Ζαρκάδι με φρούτα του δάσους
• Γαλοπούλα ψητή με σάλτσα από δαμάσκηνα
• Αρνί ρολό φρικασέ
• Αργοψημένο χοιρινό με σάλτσα ροδιού
• Λαχανικά φούρνου (καρότο, γλυκοπατάτα, κάστανο, πατάτα)
• Πουρές πατάτας με τρούφα
CARVING STATION: Μπούτι χοιρινό
ΕΠΙΔΟΡΠΙΑ:
• Brownies με κάστανο και ινδοκάρυδο
• Τάρτα λευκής σοκολάτας με κάστανο και ρόδι
• Χριστουγεννιάτικες τούρτες
• Μίνι πάβλοβες με κρέμα φράουλας και λευκή σοκολάτα
• Πορτοκαλόπιτα
• Μελομακάρονα
• Κουραμπιέδες
ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΑΠΟ ΣΟΚΟΛΑΤΑΚΙΑ:
• Τρουφάκια με μέλι
• Fudge βουτύρου με φουντούκια
• Fudge με λευκή σοκολάτα και κράνμπερις
RESERVATIONS: 2310 504504
*Σημειώνεται πως κάποια πεντάστερα ξενοδοχεία της Θεσσαλονίκης λείπουν από τη λίστα καθώς έχουν ανακοινώσει πως δεν είναι πλέον διαθέσιμες οι κρατήσεις.