Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Σύγχρονη «Εδέμ» φαγητού η νέα Αγορά Μοδιάνο – Δείτε 33 καταστήματα

Έφτασε η ώρα για την επιστροφή της Αγοράς Μοδιάνο στη ζωή της Θεσσαλονίκης

Η μεγάλη στιγμή για μια ιστορική επιστροφή στη ζωή της Θεσσαλονίκης έχει… σχεδόν φτάσει! Αύριο, Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου, αναμένεται να ανοίξει πύλες για όλους η ανακαινισμένη Αγορά Μοδιάνο, η οποία έχει μετατραπεί σε ένα κόσμημα στο ιστορικό κέντρο της πόλης και έχει δημιουργήσει μεγάλη προσμονή στους κατοίκους της πόλης.

Το TyposThes έχει ήδη παρουσιάσει την πορεία της μεγάλης αυτής επιστροφής και σήμερα, λίγες μόνο ώρες προτού η Αγορά Μοδιάνο ανοίξει και επίσημα τις πύλες της στον κόσμο της πόλης, σας παρουσιάζει αναλυτικά καταστήματα που θα μεταμορφώσουν την αγαπημένη Στοά σε μια σύγχρονη «Εδέμ» φαγητού, όπου ο κάθε επισκέπτης θα μπορεί να απολαύσει μεγάλη γκάμα επιλογών, από εξειδικευμένα καταστήματα κρέατος, μέχρι πρωτότυπα ιχθυοπωλεία, street food, σούσι, εξωτικές αλλά και παραδοσιακές γεύσεις.

Σημειώνεται πως σήμερα Κυριακή (4/12) στην Αγορά Μοδιάνο πραγματοποιείται εκδήλωση του "Γαστρονόμου" για τα Βραβεία Ποιότητας, μονάχα για όσους έχουν προσκλήσεις. 

modiano-1.jpg

 

Δείτε αναλυτικά την λίστα με καταστήματα που θα «στελεχώνουν» την Αγορά Μοδιάνο.

1. Camelot - Μακεδονικά Ζαχαρώδη

Το θρυλικό κάστρο της απόλαυσης έρχεται στην Αγορά Μοδιάνο! Το κατάστημα Makedonika Zacharodi Camelot θα τα έχει όλα: marschmallows, σοκολατοειδή, μέχρι και live παρασκευή γλειφιτζουριών και popcorn! Χάνεται τόση γλύκα;

2. ERGON Foods

Προζυμένιο ψωμί ωρίμασης 72 ωρών, focaccia, babka, κρουασάν και άλλα αρτοποιήματα. Το 72H με την υπογραφή ERGON Foods , είναι η διαφορά ανάμεσα σε «έναν ακόμα φούρνο» και τον επόμενο μόνιμο γευστικό σου πειρασμό κάθε φορά που θα περνάς μπροστά απ’ την Αγορά Μοδιάνο!

 

3. Tsakiris Family

«Aυγό» ή «αβγό»; Μετά από 6 δεκαετίες, η οικογένεια Τσακίρη ξέρει πως η ποιότητα «γράφεται» διαχρονικά το ίδιο! Στο νέο κατάστημα Tsakiris Family στην Αγορά Μοδιάνο, θα βρείτε αβγά ημέρας Νεοχωρούδας, αλλά και την οικογένεια προϊόντων Le Petit Déjeuner!

 

4. MYCAVA

Είτε ξέρεις από κρασί είτε όχι, ένα είναι σίγουρο: στο MYCAVA.gr στην Αγορά Μοδιάνο θα βρεις αυτό που ψάχνεις -ή τον ειδικό που θα σε βοηθήσει να το βρεις!

 

5. Picco Pinsa & Cocktails

Τι είναι η pinsa romana; Με τι ποτό μπορείς να τη συνοδεύσεις; Και κυρίως, πού μπορείς να τη βρεις; Όλες οι απαντήσεις, στο Picco Pinsa & Cocktails της Αγοράς Μοδιάνο!

 

6. Το Πιροσκί Ποντιακά Παραδοσιακά Προϊόντα

Από τη νέα Αγορά Μοδιάνο, δεν θα μπορούσε να λείπει η γαστρονομία του Πόντου. Το Πιροσκί Ποντιακά Παραδοσιακά Προϊόντα λοιπόν μας εύχεται «Υίαν κι έριξιν» -ή αλλιώς, «Υγεία και όρεξη» στα Ποντιακά!

 

7. Falafel Taste Middle East

Το street food κάνει εντυπωσιακή είσοδο στην Αγορά Μοδιάνο, ενώνοντας δύο γωνιές της Μεσογείου, Λίβανο και Θεσσαλονίκη!

 

8. Τυροκομείο Αρβανίτη

Στο Τυροκομείο Αρβανίτη (Arvanitis Greek Cheeses) στην Αγορά Μοδιάνο θα βρεις χίλιους λόγους για να έρθεις -και άλλους τόσους για να ξεχάσεις να φύγεις!

 

9. Nuts Factory

Θα μπορούσαν να λείπουν τα παραδοσιακά λουκούμια απ’ την Αγορά Μοδιάνο; Φυσικά και όχι, χάρη στο Nuts Factory ! Ακολουθώντας τη μυρωδιά του φρεσκοψημένου αμυγδάλου, φουντουκιού ή κάσιους, ο δρόμος προς την απόλαυση είναι ορθάνοιχτος!

 

10. Estrella

Πριν από μερικά χρόνια, το «αστέρι» αυτό σύστησε στον κόσμο το μπουγατσάν και με τις γεύσεις του έκανε τη Θεσσαλονίκη να εξοικειωθεί με το brunch. Σήμερα, γίνεται κομμάτι του κορυφαίου γαστρονομικού αστερισμού της πόλης! To Estrella έρχεται στην Αγορά Μοδιάνο μ’ ένα all-day breakfast & brunch & street food μενού -και δεν μπορείς, παρά να έρθεις και εσύ να το δοκιμάσεις!

 

11. Kassandra Olive Oil Icecream

Kassandra Olive Oil Icecream. Ο Τάσος Μπάρτζας, μάγειρας και υπεύθυνος γαστρονομίας στον Δήμο Κασσάνδρας, παρουσιάζει παγωτό με Π.Ο.Π αγουρέλαιο Χαλκιδικής, αντικαθιστώντας μία ποσότητα της κρέμας γάλακτος. Βανίλια, σοκολάτα, σύκο, φιστίκι, μέλι και σοκολάτα με Νάμα, το κρασί της Θείας Κοινωνίας με συνταγή του αείμνηστου γέροντα Επιφάνιου, του αρχιμάγειρα του Αγίου Όρους, είναι μερικές από τις διαθέσιμες γεύσεις. Για τα σορμπέ χρησιμοποιούνται φρούτα εποχής και εμφιαλωμένο νερό Θεώνη, ενώ η Kayak συμβάλλει με την τεχνογνωσία και τα εργαστήριά της προκειμένου να τηρούνται όλες οι απαιτούμενες πιστοποιήσεις για το παγωτό.

 

12. Ηλιοτρόπιο Ξηροί Καρποί 

Το Ηλιοτρόπιο Ξηροί Καρποί - Iliotropio Dry Nuts έρχεται στην Αγορά Μοδιάνο. Εδώ και 33 χρόνια, φρέσκοι ξηροί καρποί κορυφαίας διαλογής από την Ελλάδα, αλλά και από κάθε γωνία της γης είναι το σήμα κατατεθέν τους. Επιπλέον, ο φρέσκος ελληνικός καφές, τα αποξηραμένα φρούτα, οι χειροποίητες σοκολάτες, τα βότανα και τα μπαχαρικά αποτελούν μία πρόσκληση που κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί.

 

13. Τρία καταστήματα σε μία κοινή ταυτότητα

Ένα ιχθυοπωλείο, ένα sushi bar και μία Cevicheria.gr αποτελούν με τη σειρά τους ένα από τα project που θα συζητηθούν. Τρία καταστήματα καταφέρνουν να ενωθούν κάτω από μία κοινή ταυτότητα. Ένας κλασικός πάγκος του ψαρά με πραμάτεια πρώτης διαλογής, συνεχίζεται σε ένα sushi bar, με τα ψάρια να πηγαίνουν κυριολεκτικά από την παραγωγή στην κατανάλωση. Εδώ, θα μπορείς να διαλέξεις το ψάρι σου και την κοπή που επιθυμείς πέρα από τις κλασικές επιλογές σε sushi. Απέναντι, συναντάς μια cevicheria, που περιστρέφεται ουσιαστικά γύρω από ένα μεγάλο μπαρ και ανοιχτή κουζίνα. Με chefs που έχουν προϋπηρεσία σε γνωστά εστιατόρια, παρουσιάζεται μια Nikkei κουζίνα με επιρροές από όλη τη Λατινική Αμερική. Πέρα από το ceviche και τα υπόλοιπα ωμά, θα ψήνονται anticuchos και ψαρικά σε μία Robata, ενώ το μενού θα περιλαμβάνει επίσης gyoza και σαλάτες με noodles. Στο μπαρ, τα ποτά και cocktails με ασιατικό twist θα είναι έτοιμα να τα απολαύσετε.

 

14. Παντοπωλείο για καλό σκοπό

Μια βραβευμένη από τα Ηνωμένα Έθνη μη κερδοσκοπική κίνηση, με επίκεντρο τα τρόφιμα, έρχεται μέσα από τη στρατηγική συνεργασία με τον Όμιλο Fais, στην Αγορά Μοδιάνο! Η Wise Greece Greece θα εγκαινιάσει το "Παντοπωλείο για καλό σκοπό", αφού θα προωθεί περισσότερα από 2.500 προϊόντα από 100 μικρούς Έλληνες παραγωγούς-όπως ζυμαρικά, όσπρια, χειροποίητες μαρμελάδες, μέλια, γλυκά, ελαιόλαδα, ελιές και πολλά ακόμα, ενώ το κέρδος από τις πωλήσεις των προϊόντων θα μετατρέπεται σε τρόφιμα για Ιδρύματα της Θεσσαλονίκης! Ή με άλλα λόγια, fun-food-social good!

 

15. Γαλακτοπωλείο του Χατζή

Ένας και πλέον αιώνας παράδοσης. Μεγάλο το ταξίδι στον χρόνο, και κάθε στάση του είναι και μια έκπληξη. Για το Γαλακτοπωλείο του Χατζή, ο δεύτερος σταθμός βρίσκεται στην Αγορά Μοδιάνο. Εδώ η ιστορία συνεχίζεται και γράφεται με σιρόπια και ντελικάτες πολίτικες γεύσεις, που μόνο στο άκουσμά τους το μυαλό ανασύρει γλύκα και αναμνήσεις: εκμέκ καταΐφι με καϊμάκι, χανούμ μπουρέκ, καζάν ντιμπί, μαλεμπί. Η λίστα -όπως και το ταξίδι- συνεχίζεται!

 

16. Cookie Man

Εδώ και 30 χρόνια, έχει κάνει χιλιάδες Θεσσαλονικείς αλλά και επισκέπτες να λοξοδρομήσουν, ακολουθώντας τις καθηλωτικές μυρωδιές του. Το όνομα Cookie Man δεν θα μπορούσε να λείπει από την Αγορά Μοδιάνο. Για την ακρίβεια, το Soft Cookie by Cookie Man θα ψήνει καθημερινά τις πιο γλυκές μας αναμνήσεις, με τα δοκιμασμένα υλικά: κορυφαίες πρώτες ύλες, γνώση και μεράκι. Η λέξη «πεντανόστιμο» είναι λίγη -αν φυσικά καταφέρεις να την αρθρώσεις ανάμεσα στις μπουκιές ενός μπισκότου…

 

17. Pasta Fresca Mare e Monti

“Cose Nostre” στα Ιταλικά σημαίνει «τα δικά μας πράγματα». Για την Αγορά Μοδιάνο πάλι, σημαίνει μια αυθεντική ιταλική νότα, με φρέσκα ζυμαρικά καθημερινά και συνοδευτικές σάλτσες με την υπογραφή των ανθρώπων του Mare e Monti. Το Pasta Fresca Mare e Monti θα έχει τρία διαφορετικά πρόσωπα: θα ξεκινάει από το πρωί με colazione all’ Italiana, θα συνεχίζεται το μεσημέρι με aperitivo και θα κλείνει το βράδυ με γεύσεις trattoria! Απολαύστε τες είτε στο food court, είτε στο σπίτι με takeaway!

 

18. Μέλι Κυψέλη Regina-Foods

Αν η κορωνίδα των γεύσεων είναι η γλυκιά, τότε το στέμμα ανήκει δικαιωματικά στη Μέλι Κυψέλη Regina-Foods. Την εταιρεία που από το 1958 επεξεργάζεται, τυποποιεί και συσκευάζει μια ευρεία γκάμα προϊόντων, όπως μέλι και παστέλια Κυψέλη, μαρμελάδες Frulita, γλυκά κουταλιού και γλυκόζη Regina. Στο νέο της κατάστημα στην Αγορά Μοδιάνο, η ποιότητα είναι ο βασιλιάς και η ποικιλία συνοδοιπόρος του επισκέπτη, που μέσα από την περιπλάνησή του ανάμεσα στα ράφια ανακαλύπτει τη γλυκιά πλευρά της πατρίδας μας!

 

19. Kastor Farm 

Με σημείο αναφοράς τη Δυτική Μακεδονία, ο Ιορδάνης Μιχαηλίδης και ο Χρήστος Μαυρίδης -αγρότης τρίτης γενιάς- δημιούργησαν ένα brand που ενσωματώνει την επιτομή της γαστρονομικής ταυτότητας του τόπου καταγωγής τους. Η Kastor Farm  διαθέτει μία δική της σειρά οσπρίων -φασόλια, ρεβύθια, φακές, κ.ά.- αλλά δεν σταματάει εκεί. Συστήνει στον κόσμο επιλεγμένες, εξαιρετικές γεύσεις της περιοχής:  το λάδι του συνεταιρισμού Ημέρων, τις πιπεριές της οικογένειας Ναουμιδη, τα γλυκά της οικογένειας Μούσιου από το Άργος Ορεστικό, καθώς και βιολογικό τσάι Γράμμου, αιθέρια έλαια, και φυσικά κρόκο Κοζάνης.

 

20. Αύγουστος

Το να είσαι γνωστός σε μια μεγαλούπολη απλά με το μικρό σου όνομα δεν είναι και λίγο. Όταν μάλιστα το όνομα αυτό είναι «Αύγουστος», δεν είσαι απλά γνωστός, αλλά περιβόητος. Το ομώνυμο -και μακροβιότερο- beer bar της Θεσσαλονίκης έχει ήδη 30 χρόνια παρουσίας. Με ένα beer list που περιλαμβάνει από το 2010 αποκλειστικά ελληνικές μικροζυθοποιίες -και την ομώνυμη μπίρα «Αύγουστος», μετά τ’ ανατολικά, έρχεται να κατακτήσει και το κέντρο της πόλης με το «Ζυθοπωλείο Αύγουστος Tap Room» (Αύγουστος Bar) . Φυσικά, στην Αγορά Μοδιάνο!

 

21. Wild Souls

Η Αρετή ξεκίνησε το Wild Souls με θεμέλιο αυτό ακριβώς που περιγράφει στο όνομά του: ψυχή. Ένα new age delicatessen που το μόνο που δεν σερβίρει είναι κλισέ και χιλιομασημένα trends. Έχει όμως εξαιρετικά προϊόντα από σουσάμι και ξηρούς καρπούς -από ταχίνι με καρύδα μέχρι βούτυρο κάσιους. Τα μόνα που δεν θα βρεις, είναι τα εξής: ζάχαρη, φοινικέλαιο, συντηρητικά. Σίγουρα όμως θ’ ανακαλύψεις εξαιρετικές ιδέες για το πώς μπορείς ν’ αγαπήσεις στην πράξη τα ζώα, να μην επιβαρύνεις το περιβάλλον, να γνωρίσεις την δική σου άγρια φύση! 

 

22. Bax Bunny

Κανένας δεν μπορεί ν’ αντισταθεί στο φρέσκο. Ειδικά όταν καλλιεργείται με προσοχή και αγάπη. Το Bax Bunny φέρνει στην Αγορά Μοδιάνο μυρωδιές και γεύσεις από τον μπαχτσέ της παράδοσης. Χάρη στην ιδιόκτητη μονάδα συνολικής έκτασης 10 στρεμμάτων, αξιοποιεί τη δύναμη της υδροπονίας για να παράγει λαχανικά που αξίζουν να βρουν μια θέση στο τραπέζι σας -ή το lunch break σας, μιας και ο επισκέπτης της Αγοράς μπορεί ν’ απολαύσει μια λαχταριστή σαλάτα, φτιαγμένη επιτόπου με τ’ αγαπημένα του υλικά!

 

23. ΓΡΝ

Το Γρν στο Μαντρί του 21ου Αιώνα είναι ένα project το οποίο ξεκίνησε το 2016, και μέσα στο διάστημα αυτό ως ψητοπωλείο «κέρδισε» γευστικά τη Θεσσαλονίκη. Όσο για το πώς; Χάρη στην πολύχρονη επαγγελματική εμπειρία των ιδρυτών του, τα υψηλά standards ποιότητας, και τις πάντα φρέσκες και αποκλειστικά επεξεργασμένες πρώτες ύλες. Με δεδομένο ότι η Αγορά Μοδιάνο θ’ αποτελεί σημείο αναφοράς στην εστίαση και τα τρόφιμα στο κέντρο της πόλης, το ΓΡΝ δίνει και εδώ το «παρών». Και όπως χαρακτηριστικά λέει και η ομάδα του, «Είμαστε εδώ, γιατί θα είστε και εσείς εδώ!».

 

24. «Πασχάλης»

Από τη νέα εποχή της Αγοράς Μοδιάνο δεν θα μπορούσαν να λείπουν και οι γλυκές νότες. Μία από αυτές, και το νέο κατάστημα των ζαχαροπλαστείων «Πασχάλης». Με συνέπεια και προσήλωση στη γευστική κληρονομιά της πόλης, αποτελεί από το 1967 ένα όνομα συνώνυμο των μοναδικών γλυκών δημιουργιών, με αγάπη για την τέχνη της ζαχαροπλαστικής και εξαιρετικό μεράκι. Η παράδοση και οι σύγχρονες διατροφικές τάσεις και ανάγκες θα συναντιούνται κάτω από τη στέγη της Αγοράς σε δύο κατηγορίες προϊόντων: γλυκά χωρίς προσθήκη ζάχαρης, καθώς και γλυκά αλλά και πίτες για vegetarian διατροφή.

 

25. Tarantino Modiano

Αν η γαστρονομική σκηνή της Θεσσαλονίκης ήταν κινηματογραφική, τότε ένα απ'τα πλάνα της θα είχε μία από τις πλέον σινεματίκ υπογραφές. Το Tarantino Modiano φιλοδοξεί να πρωταγωνιστήσει και στην Αγορά Μοδιάνο. Πέρα απ' τον ξεχωριστό χαρακτήρα του, θα διαθέτει ένα exclusive menu που θα μπορούν να απολαύσουν μόνο οι επισκέπτες της. Όσο για τα πιάτα -από τα burger και τα side dishes μέχρι τα premium sandwiches- θα έχουν ως βάση τους πρώτες ύλες από την Αγορά.

 

26. Εν Καρπώ

Δύο και πλέον δεκαετίες τώρα, το όνομα Εν Καρπώ είναι συνώνυμο της ασύγκριτα κορυφαίας ποιότητας στους ξηρούς καρπούς -από τις πλέον κλασικές έως τις πιο εξωτικές ποικιλίες. Ό,τι ξεκίνησε το 1991 έχει μεγαλώσει, για να μπορέσει να χωρέσει την αγάπη του κοινού, αλλά και τη ολοένα και μεγαλύτερη γκάμα προϊόντων που προσφέρει: πολτούς καρπών, χειροποίητες μπάρες και παστέλια χωρίς ζάχαρη, vegan κουλουράκια και μεγάλη ποικιλία από σοκολατοειδή, είναι μόνο κάποια από αυτά, με την εγγύηση παραγωγής Εν Καρπώ!

 

27. Κρεοπωλείο Μιχάλης Γκόσης

Από τον έναν σχεδόν αιώνα λειτουργίας της Αγοράς Μοδιάνο, επί 8 και πλέον δεκαετίες το όνομα Γκόσης αποτελεί κομμάτι της. Όχι απλά ένα κεφάλαιο στην Ιστορία της, αλλά δομικό στοιχείο της παρουσίας της. Το Κρεοπωλείο Μιχάλης Γκόσης βρίσκεται στην Αγορά Μοδιάνο από το 1941. Αρχικά ως ορνιθοπωλείο -με κοτόπουλα εκτροφής τους- και από τη δεύτερη γενιά και μετά και ως κρεοπωλείο. Οι καθημερινές ουρές έξω απ’ αυτό -ήδη από τα ξημερώματα- ήταν ανέκαθεν αδιαφιλονίκητη μαρτυρία ποιότητας. Η δυναμική συνέχεια της τρίτης γενιάς στη νέα Αγορά Μοδιάνο, θα έχει ως θεμέλιο τις ίδιες, σταθερές αξίες: Τον Άνθρωπο και τον Σεβασμό προς αυτόν.

 

28. Hive₂Ο

Η δημιουργική ομάδα πίσω από τον «Γορίλα» της οδού Βεροίας, υπογράφει μία από τις πλέον εμπνευσμένες γωνιές στον εξώστη της Αγοράς Μοδιάνο. Το Hive₂Ο θα είναι ένα zero-waste μπαρ εμπνευσμένο από τον κύκλο της μέλισσας στη φύση. Χαρακτηριστικό του, οι εναλλαγές στο signature cocktail menu: θα βασίζεται σε φρέσκα εποχικά προϊόντα που θα προέρχονται από τους παραγωγούς της Αγοράς, ενώ θ’ αλλάζει κάθε δύο μήνες επαναδιαμορφώνοντας την εμπειρία του fine drinking.

 

29. Olicatessen

Το Olicatessen μας ξανασύστησε με το concept του κλασικού ελληνικού παντοπωλείου, μέσα από τη δική του, άκρως δημιουργική ματιά! Λογικό λοιπόν να δίνει το παρών και στην Αγορά Μοδιάνο, πιστό στη φιλοσοφία που το καθιέρωσε: για ν’ ανακαλύπτεις κάτι νέο κάθε μέρα, το μόνο που αρκεί να έχεις είναι όρεξη για γαστρονομική εξερεύνηση!

 

30. Meating place Διδασκάλου

Συνέχεια με το γνωστό κατάστημα Meating place Διδασκάλου, το οποίο προσφέρει αμέτρητους συνδυασμούς βοδινού κρέατος σε ποικιλία κοπών και προέλευσης, με καθημερινά αλλά και premium κρέατα για κάθε τραπέζι.

 

31. TRATA Tinned

Η Αγορά Μοδιάνο, επιπλέον, υποδέχεται το TRATA Tinned, «το μοναδικό και ολόφρεσκο concept store του ομώνυμου brand, που θα χαρίσει μία ανεπανάληπτη 360° εμπειρία στους φίλους της γεύσης της θάλασσας».

 

32. Mr. Fish

Συνεχίζουμε με την ψαραγορά Mr. Fish. Όπως αναφέρει η Στοά «Ακόμα και αν δεν αναγνωρίζεις το όνομα, είναι εύκολο ν’ αναγνωρίσεις την ποιότητα. Το ψάρι στην Αγορά Μοδιάνο θα είναι επώνυμο, θα έχει πολλές επιλογές, και θα έρχεται κάθε μέρα ολόφρεσκο».

 

33. Deutsche Metzgerei Ochsenkopf

«Ενοικιαστής» στην Μοδιάνο και το εξειδικευμένο παντοπωλείο Deutsche Metzgerei Ochsenkopf, με την Στοά Μοδιάνο να αναφέρει: «Προφέρεται «όξενκοπφ» και προσφέρεται για γεύσεις που μιλάνε σε κάθε… ουρανίσκο! Το artisanal αλλαντοποιείο Deutsche Metzgerei Ochsenkopf  «κατεβαίνει» στην Αγορά Μοδιάνο με εφόδιά του την 25ετή εμπειρία και εξειδίκευσή του, τις ασυναγώνιστες προτάσεις του, και μια ευχή… Guten Appetit!».

 

Επωνυμίες συνώνυμες με την ποιότητα

Επωνυμίες συνώνυμες της ποιότητας, που δεκαετίες ολόκληρες έγιναν χάρη στα προϊόντα τους κομμάτι χιλιάδων γευστικών ιστοριών. Αυτά τα ονόματα στις πινακίδες είναι μέρος της Ιστορίας της Αγοράς Μοδιάνο. Μια Ιστορία που διατηρούμε ακέραια -ως παρακαταθήκη, ως παράδειγμα για το μέλλον της Αγοράς, ως απόδειξη της διαχρονικότητάς της!

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θεσσαλονίκη: Τεράστιο ενδιαφέρον για τη Σχολή Ξεναγών – Η μοριοδότηση για γλώσσες
Όσο πιο δύσκολη, πιο παράξενη και πιο απαιτητική είναι μια ξένη γλώσσα που γνωρίζει κάποιος, τόσο και αυξάνονται οι πιθανότητες να καθίσει στα θρανία...
Θεσσαλονίκη: Τεράστιο ενδιαφέρον για τη Σχολή Ξεναγών – Η μοριοδότηση για γλώσσες