Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: «Βράζουν» οι οπαδοί του ΠΑΟΚ - Τα μηνύματά τους (ΦΩΤΟ)

Φέιγ βολάν στους δρόμους της Θεσσαλονίκης

Καζάνι που βράζει οι οπαδοί του ΠΑΟΚ μετά την εξοντωτική χθεσινή απόφαση για το ρολό χαρτί και το ματς με τον Ολυμπιακό που δεν ξεκίνησε ποτέ (δείτε ΕΔΩ αναλυτικά την απόφαση).

Λίγες ώρες μετά την απόφαση φέιλ βολάν με μηνύματα προς ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ έκαναν την εμφάνισή τους στους δρόμους της Θεσσαλονίκης. Εκεί αναφέρεται «ΣΥΡΙΖΑ - ΝΔ ανεπιθύμητοι στην Βόρεια Ελλάδα» και «2 τόνοι πρέζα και 8 νεκροί, τον ΠΑΟΚ κυνηγάτε για ένα ρολό χαρτί».

Μάλιστα, πολλοί είναι αυτοί που συνδέουν την αναβολή εκδήλωσης του ΣΥΡΙΖΑ στη Θεσσαλονίκη με τις πιθανές αντιδράσεις μερίδας οπαδών του ΠΑΟΚ. Πιο αναλυτικά, η προγραμματισμένη για σήμερα εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ, όπου θα βρισκόταν ο υπουργός Νίκος Παππάς, αναβλήθηκε με άγνωστη νέα ημερομηνία.

Την ίδια ώρα ο Ιβάν Σαββίδης παραμένει στη Θεσσαλονίκη και θα είναι αυτός που θα χειριστεί προσωπικά τις επόμενες κινήσεις του Δικεφάλου, καθώς η υπόθεση οδεύει προς την έφεση.

Δείτε τα φέιγ βολάν από το sdna.gr.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ταχιάος: Πρώτη προτεραιότητα επέκταση Μετρό στη δυτική Θεσσαλονίκη
Οι Δήμοι της βορειοδυτικής Θεσσαλονίκης έχουν τη μεγαλύτερη αναπτυξιακή δυναμική και ως εκ τούτου, προκρίνεται ως πρώτη προτεραιότητα η επέκταση του...
Ταχιάος: Πρώτη προτεραιότητα επέκταση Μετρό στη δυτική Θεσσαλονίκη