Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Η αλυσίδα της Θεσσαλονίκης: Βραβείο για τα 40 χρόνια σούπερ μάρκετ Μασούτης

Η Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. τιμήθηκε για 40 χρόνια επιτυχημένης πορείας στην ελληνική αγορά

Για τα 40 χρόνια επιτυχημένης πορείας στην ελληνική αγορά τιμήθηκε η Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. στην 14η διοργάνωση των Retail Business Awards, που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2016, στο Metropolitan Expo.

Tο 1976, ο ιδρυτής της εταιρείας κ. Διαμαντής Μασούτης εγκαινίασε το πρώτο κατάστημα της αλυσίδας στην οδό Κ. Κρυστάλλη, στην καρδιά της Θεσσαλονίκης και φέτος, το 2016, κλείνει 40 χρόνια δυναμικής παρουσίας στην ελληνική αγορά, με σταθερή ανάπτυξη, διατηρώντας την αμιγώς ελληνική ταυτότητά της και τον αυθεντικό χαρακτήρα της οικογενειακής επιχείρησης. Μια εταιρεία με τον άνθρωπο στο προσκήνιο∙ τον άνθρωπο καταναλωτή, εργαζόμενο, προμηθευτή, συνεργάτη. Με την ωριμότητα και την εμπειρία 40 χρόνων συνεχίζει τη δυναμική της πορεία και βρίσκεται στο προσκήνιο ανάμεσα στις μεγαλύτερες αλυσίδες της Ελλάδας.

Η χρονιά-επέτειος για την Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. ξεκίνησε με την απονομή του ιδιαίτερα τιμητικού βραβείου στα Retail Business Awards που αποτελούν τον μεγαλύτερο θεσμό του Ελληνικού Λιανικού Εμπορίου και της Βιομηχανίας.

Τα Retail Business Awards επιβραβεύουν τις υγιείς δυνάμεις του Ελληνικού Λιανικού Εμπορίου και της Βιομηχανίας, που συνεχίζουν να αποδεικνύουν την δυναμική τους. Εκείνους που συνεχίζουν να επενδύουν, να δημιουργούν θέσεις εργασίας, να δίνουν καθημερινά τη μάχη της ανάπτυξης οδηγώντας τον κλάδο όλο και πιο μπροστά, αποδεικνύοντας πως το Λιανεμπόριο παραμένει ισχυρό μπροστά στις προκλήσεις και οδηγεί τις εξελίξεις.

Σήμερα, η εταιρεία Διαμαντής Μασούτης Α.Ε., διαθέτει ένα μεγάλο δίκτυο καταστημάτων στη Βόρεια Ελλάδα και σημαντική θέση στο χώρο του λιανικού εμπορίου, ενώ σε πανελλαδικό επίπεδο βρίσκεται ανάμεσα στις τέσσερις μεγαλύτερες αλυσίδες.

Με 253 καταστήματα, 234 σούπερ μάρκετ και 19 καταστήματα χονδρικής Cash & Carry, καλύπτει γεωγραφικά όλες τις περιφέρειες της Μακεδονίας, της Θράκης, της Θεσσαλίας, της Ήπειρου, την Εύβοια και τα νησιά Λήμνο και Λέσβο. Απασχολεί περισσότερους από 6.300 εργαζόμενους.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Βερολίνο: Κατάληψη από διαδηλωτές σε Πανεπιστήμιο - Συνθήματα κατά του Ισραήλ
Σε ανακοίνωσή του, το πανεπιστήμιο επισημαίνει ότι έχει διατάξει την εκκένωση του χώρου και ότι έχει ήδη καλέσει την αστυνομία
Βερολίνο: Κατάληψη από διαδηλωτές σε Πανεπιστήμιο - Συνθήματα κατά του Ισραήλ