Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Λουλούδια και πορσελάνες στέλνουν Έλληνες στη γαλλική πρεσβεία

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Για τη στήριξη στη Σύνοδο Κορυφής

Ευχαριστήριες επιστολές, τηλεφωνήματα, λουλούδια, ακόμα και ένα πορσελάνινο αντικείμενο λαμβάνει τις τελευταίες ημέρες η πρεσβεία της Γαλλίας στην Αθήνα για τη στήριξη που παρείχε το Παρίσι στην πρόσφατη Σύνοδο Κορυφής.

Όπως αποκάλυψε ο γάλλος πρέσβης Ζαν Λουπ Κιν-Ντελφόρζ: «Λαμβάνουμε αρκετές ευχαριστήριες επιστολές, τηλεφωνήματα, λουλούδια δώρα. Μία γιαγιά μας έστειλε ένα μικρό πορσελάνινο αντικείμενο και μας ζήτησε να το στείλουμε στον πρόεδρο Ολάντ».

 «Ένα μπουκέτο είχε τέσσερα απλά λουλούδια και ένα ευχαριστήριο μήνυμα που έγραφε: Merci la France» σημειώνει.

Ο πρόεδρος Ολάντ υπερασπίστηκε την παραμονή της Ελλάδας στο ευρώ και κατέβαλε προσπάθειες στην πρόσφατη Σύνοδο Κορυφής προκειμένου να βρεθεί συμβιβαστική λύση για την Ελλάδα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

karxarias
Αυτές είναι οι 6 περιοχές στην Ελλάδα που εμφανίζονται καρχαρίες - Και στη Χαλκιδική
H τελευταία επίθεση στη χώρα ήταν πριν από 45 χρόνια και η τελευταία θανατηφόρα επίθεση πριν 60 χρόνια
Αυτές είναι οι 6 περιοχές στην Ελλάδα που εμφανίζονται καρχαρίες - Και στη Χαλκιδική
Ζελένσκι: Kαλεί τον Πούτιν σε συνάντηση - Ζητά «κατάπαυση του πυρός»
«Η Ουκρανία είναι έτοιμη για κατάπαυση του πυρός κατά τη διάρκεια των συνομιλιών» - Έτοιμος για «συμβιβασμούς» είχε δηλώσει νωρίτερα, ο Πούτιν
Ζελένσκι: Kαλεί τον Πούτιν σε συνάντηση - Ζητά «κατάπαυση του πυρός»