Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

LIVE: Τι είπαν από το βήμα της Βουλής οι αρχηγοί των κομμάτων (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε τις ομιλίες των αρχηγών των κομμάτων στην συνεδρίαση για την ψήφιση των νέων μέτρων στη Βουλή

Να ψηφίσει πρώτος κατά την αποψινή ψηφοφορία, επί του νομοσχεδίου με τις επείγουσες ρυθμίσεις για τη διαπραγμάτευση και σύναψη συμφωνίας, ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και αμέσως ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος, ζήτησε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Ευάγγελος Μεϊμαράκης.

«Προδοτικό νομοθέτημα που καταστρέφει την ψυχή του έθνους, τους Έλληνες αγρότες με δυσβάσταχτους φόρους», χαρακτήρισε ο γενικός γραμματέας της ΧΑ, Νίκος Μιχαλολιάκος, το νομοσχέδιο με τις επείγουσες ρυθμίσεις για τη διαπραγμάτευση και σύναψη συμφωνίας με τον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Στήριξης (Ε.Μ.Σ.), ο οποίος είπε «όχι στο εθνοκτόνο Μνημόνιο», «όχι στην ξενοκρατία».

Η θετική ψήφος μας σήμερα δεν είναι ψήφος εμπιστοσύνης προς την κυβέρνηση, αλλά ψήφος εμπιστοσύνης στη χώρα, είπε στην ομιλία της κατά τη διάρκεια της συζήτησης επί του πολυνομοσχεδίου η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά λέγοντας παράλληλα ότι ο Πρωθυπουργός πρέπει να δώσει τέλος στο θλιβερό «κυνήγι μαγισσών».

«Η ιστορία τελικά δεν επαναλαμβάνεται απλά ως φάρσα αλλά μάλλον ως τραγωδία. Το σκηνικό ο ελληνικός λαός το έχει ξαναζήσει. Έφτασε η ώρα της αλήθειας για εσάς κύριε Τσίπρα», ανέφερε ο Γενικός Γραμματέας του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας κατά την ομιλία του στη Βουλή.

"Θέλω να απευθυνθώ στους βουλευτές της συμπολίτευσης. Εάν σήμερα αυτή η κυβέρνηση πέσει δεν θα υπάρχει ελπίδα ούτε για την Ελλάδα ούτε για την Ευρώπη", είπε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος στη συζήτηση επί του νομοσχεδίου της βουλής. 

Για «συνωμότες της δραχμής, πραξικοπηματίες, πολιτικούς συνωμότες και ιερείς του λαϊκισμού» έκανε λόγο ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης κατά την ομιλία του στην Ολομέλεια της Βουλής.

Δείτε εδώ απευθείας την συνεδρίαση της Βουλής - Σύντομα η ψηφοφορία 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θεσσαλονίκη: Λένε «όχι» στο χτίσιμο 9όροφης οικοδομής στο πάρκο Γαλαξία
Σήμερα θα κάνουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας και περιβαλλοντική δράση, ενώ τη Δευτέρα 10/6 θα πάνε στο Δημοτικό Συμβούλιο για να ζητήσουν το οικόπεδο να...
Θεσσαλονίκη: Λένε «όχι» στο χτίσιμο 9όροφης οικοδομής στο πάρκο Γαλαξία
Το «χρυσό» διαζύγιο του 1 δισ. δολαρίων: Το μυθικό ποσό σε πρώην σύζυγο μεγιστάνα
Το Ανώτατο Δικαστήριο της Σεούλ αποφάσισε η πρώην σύζυγός του με την οποία ήταν παντρεμένος για 35 χρόνια
Το «χρυσό» διαζύγιο του 1 δισ. δολαρίων: Το μυθικό ποσό σε πρώην σύζυγο μεγιστάνα