Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: «Χάρτης των Γεύσεων» στην Αποθήκη Γ’ στο λιμάνι

Ο κόσμος του κρασιού μετακομίζει αυτό το Σαββατοκύριακο στη Θεσσαλονίκη

Ο κόσμος του κρασιού της Ελλάδας μετακομίζει αυτό το Σαββατοκύριακο (Σάββατο 28/11 και Κυριακή 29/11) στην Αποθήκη Γ’ στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης για τον 13ο «Χάρτη των Γεύσεων».

Η οινική εκδήλωση θεσμός από τη Wine Plus μας δίνει την ευκαιρία να συναντήσουμε περισσότερους από 90 οινοποιούς από τις σημαντικότερες αμπελουργικές περιοχές της Ελλάδας, δίπλα σε αποσταγματοποιούς, εισαγωγείς οίνων και παραγωγούς επιλεγμένων γαστρονομικών προϊόντων.

Περισσότερες από 500 ετικέτες, ένα καταπληκτικά ευρύ φάσμα κρασιών, ξεκινώντας από τα φρέσκα της εσοδείας 2015, τις νέες ετικέτες και συσκευασίες, αρκετές από τις οποίες θα κάνουν το ντεμπούτο τους στην εκδήλωση και φτάνοντας έως τις κορυφαίες ελληνικές και τις συναρπαστικές διεθνείς επιλογές. Ο Χάρτης των Γεύσεων είναι το σημείο για να δοκιμάσετε τις τελευταίες οινικές τάσεις στην Ελλάδα.

Εκδηλώσεις και παράλληλες δράσεις

Φέτος ο Χάρτης των Γεύσεων συνοδεύεται από ενδιαφέρον πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων. Γευστικές δοκιμές αφρωδών, ολοκαίνουργιων ετικετών, απολαυστικές μαγειρικές επιδείξεις από κορυφαίους chef και ζαχαροπλάστες της Θεσσαλονίκης. (Συμβουλευτείτε το πρόγραμμα στο www.wineplus.gr. Με την είσοδο στην έκθεση μπορείτε να παρακολουθήσετε τις παράλληλες εκδηλώσεις χωρίς πρόσθετο κόστος)

Παράλληλα, η Wine Plus σε συνεργασία με τις Σχολές Κρασιού WSPC και Genius in Gastronomy μας προτείνει 6 δωρεάν, δεκάλεπτα σεμινάρια εισαγωγής στη γευστική δοκιμή με τίτλο «Τα 5 βήματα της γευστικής δοκιμής».

Ο «Χάρτης των Γεύσεων», όμως, δεν βρίσκετε μόνο στο Λιμάνι αλλά βγαίνει σε όλη τη Θεσσαλονίκη. Η Wine Plus συνεργάζεται με κορυφαία εστιατόρια, ξενοδοχεία, bistrot, bar της Θεσσαλονίκης και υποστηρίζει σειρά εκδηλώσεων για το κρασί και τις αρμονίες του. Όλες, ποιοτικές προτάσεις τόσο για τους κατοίκους, όσο και για τους επισκέπτες: εκθέτες και οινόφιλους. (Δείτε το πρόγραμμα στο www.wineplus.gr)

Ωράριο λειτουργίας: 12.00 – 20.00

Εισιτήριο: 6€, Εισιτήριο δύο ημερών: 10€

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το βαρύ ζεϊμπέκικο του Κουτσούμπα στη Νέα Υόρκη - «Ο καπιταλισμός εάλω!»
Χόρεψε το «σαν απόκληρος γυρίζω» σε στίχους και μουσική του Βασίλη Τσιτσάνη και χειροκροτήθηκε από Έλληνες ομογενείς - Έγινε viral το βίντεο
Το βαρύ ζεϊμπέκικο του Κουτσούμπα στη Νέα Υόρκη - «Ο καπιταλισμός εάλω!»