Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Blue Chip: Κουπόνι γεμάτο ντέρμπι!

Με κέρδη κλείσαμε το προηγούμενο τριήμερο και τώρα ψάχνουμε το «απόλυτο»!

Με 3 στα 5 επιβεβαιωμένα σημεία κλείσαμε την προηγούμενη βδομάδα και έτσι καταλήξαμε να βρισκόμαστε με θετικό πρόσημο το πρώτο τριήμερο του Σεπτεμβρίου. Επιστρέψαμε μετά το διάλειμμα με τις εθνικές ομάδες και μπαίνουμε πλέον σε φουλ ρυθμούς. Το κουπόνι είναι τεράστιο και τα ντέρμπι πολλά… Ίντερ – Μίλαν, Ρίβερ – Μπόκα, Ατλέτικο Μαδρ. – Μπάρτσα, Μαντσεστερ Γιουν. – Λίβερπουλ είναι αυτά που ξεχωρίζουν!

Βέβαια δεν φαντάζομαι να πιστέψατε ότι θα ασχοληθούμε με ντέρμπι στην πρότασή μας και μάλιστα τόσο σύντομα… Μένουμε μακριά προς το παρόν και βρίσκουμε παιχνίδια τα οποία οι πιθανότητες επαλήθευσης να είναι μεγαλύτερες…

ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ - ΚΟΛΩΝΙΑ (ΚΩΔ.590)

Πρόβλεψη:1 (2.30)

Ήρθε η ώρα να κάνει την πρώτη εντός έδρας νίκη της η Άιντραχτ. Η Κολωνία δεν είναι το φόβητρο και η Φρανκφούρτη έχει καλή έδρα. Επιστρέφει στην αποστολή των γηπεδούχων και το βαρύ πυροβολικό πέρσι, ο επιθετικός Μάιερ. Άσος!

ΛΟΡΙΑΝ - ΑΝΖΕ (ΚΩΔ.614)

Πρόβλεψη: 1 (1.95)

Η διακοπή ήταν ότι χρειαζόταν η Λοριάν αφού δεν ξεκίνησε καλά την φετινή σεζόν. Αντιθέτως ήρθε στην πιο ακατάλληλη στιγμή για την Ανζέ η οποία πήγαινε «τρένο». Επιστρέφει και ο τερματοφύλακας της Λοριάν αλλά και η βασική της μεταγραφή για την επίθεση. Πάμε με την έδρα πιστεύοντας ότι θα σταματήσει το σερί της νεοφώτιστης.

ΠΑΤΣΟΥΚΑ - ΤΟΛΟΥΚΑ (ΚΩΔ.916)

Πρόβλεψη: 1 (2.30)

Επιστροφή στις νίκες θέλει η Πατσούκα μετά από 5 συνεχόμενα παιχνίδια που δεν κερδίζει. Τα μέχρι τώρα αποτελέσματα την αδικούν αφού είναι καλή ομάδα. Η Τολούκα είναι ομάδα του ίδιου βεληνεκούς ενώ και η εντός έδρας ήττα με 3-1 (με ανατροπή) από την πρωτοπόρο Λεόν της έχει ρίξει την ψυχολογία. Άσος!

ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ - ΤΟΤΕΝΑΜ (ΚΩΔ.531)

Πρόβλεψη: 2 (1.90)

Για πόσο καιρό ακόμα η Τότεναμ θα μένει χωρίς νίκη και ο Χάρι Κέιν χωρίς γκολ; Πολύ δύσκολο το βλέπω να αποσπάσει κάτι θετικό η Σάντερλαντ αφού και αυτή είναι σε μαύρα χάλια ενώ έχει δεχθεί 10 γκολ σε 4 παιχνίδια! Διπλό και πρώτο τρίποντο για την Τότεναμ την οποία όμως θα την θέλαμε σε καλύτερη απόδοση…

ΓΚΙΜΑΡΑΕΣ - ΤΟΝΤΕΛΑ (ΚΩΔ.968)

Πρόβλεψη: 1 (1.85)

Την πρώτη της νίκη ψάχνει η Γκιμαράες η οποία έχει δύο ισοπαλίες και μία ήττα (από την Πόρτο εκτός έδρας). Πιστεύω ότι θα καταφέρει να πάρει τη νίκη απέναντι στη νεοφώτιστη Τοντέλα. Είναι «σφιχτή» σαν ομάδα η γηπεδούχος και αν καταφέρει να βρει λύση μπροστά, πολύ δύσκολα δεν θα κατακτήσει τους 3 βαθμούς. Άσος!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θεσσαλονίκη: Το reworks agora φέτος αναζητά την τέλεια (αν)ισορροπία
Μεγαλώνει σε διάρκεια και εστιάζει συνδυάζει μουσική και λόγο - Τι μας είπε ο Υπεύθυνος Σχεδιασμού και Παραγωγής Προγράμματος του συνεδριακού σκέλους
Θεσσαλονίκη: Το reworks agora φέτος αναζητά την τέλεια (αν)ισορροπία