Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Χαμός στην υποδοχή της Άννας Κορακάκη! (ΦΩΤΟ)

Θερμή υποδοχή στη Θεσσαλονίκη για το «χρυσό» κορίτσι!

Η Χρυσή Ολυμπιονίκης Άννα Κορακάκη «πάτησε» προ ολίγου Θεσσαλονίκη! Έφτασε όπως ήταν προγραμματισμένο στις 17.00, μετά την σύντομη παραμονή της Αθήνας, όπου έφτασε μέσω Ρώμης.

Δεκάδες κόσμου βρέθηκαν στο αεροδρόμιο Μακεδονία για να υποδεχτούν το χρυσό κορίτσι από τη Δράμα, που προσέφερε στιγμές χαράς σε όλη την Ελλάδα.

Δείτε τις φωτογραφίες του typosthes.gr από την υποδοχή της Άννας Κορακάκη

Με το που κατέβηκε από το αεροσκάφος, την υποδέχθηκαν η μητέρα της, ο αδελφός της και φίλοι της, οι οποίοι φόρεσαν σ’ αυτήν και τον πατέρα της δύο κότινους ελιάς.

Η Άννα Κορακάκη σχολιάζοντας την κατεδάφιση του σκοπευτηρίου τόνισε: «Με απογοήτευσε η κίνηση ήταν πολύ αιφνίδια και έγινε με πολύ βίαιο τρόπο». Υπενθυμίζεται πως άμεσα η Άννα και η οικογένειά της θα μεταβούν στη Δράμα, όπου και θα γίνει τρικούβερτο γλέντι. 

Η μητέρα της φανερά συγκινημένη, ανέφερε ότι «το βάρος και η αξία των μεταλλίων είναι ανυπολόγιστη». «Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψω όσα ένιωσα τη στιγμή της νίκης». Ο πατέρας της, Άννας, Τάσος Κορακάκης ανέφερε ότι «οι στιγμές είναι απερίγραπτες. Πρόσθεσε ότι «υποσχέσεις δίνουν οι πάντες, το θέμα είναι αν θα τηρηθούν».

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΛΛΙΝΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σοκολάτα: «Τσουχτερή» για αγρότες και καταναλωτές η τιμή του κακάο
Δεδομένου ότι οι τιμές σε δημοφιλή προϊόντα σοκολάτας έχουν ανέβει έως και 50% από πέρυσι, ορισμένοι αναλυτές προειδοποιούν ότι μπορεί να εξελιχθεί...
Σοκολάτα: «Τσουχτερή» για αγρότες και καταναλωτές η τιμή του κακάο