Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Μάχη για τη ζωή του δίνει αγόρι 3,5 ετών στη Θεσσαλονίκη

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Το αγόρι από τα Τρίκαλα νοσηλεύεται στο Ιπποκράτειο

Στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης νοσηλεύεται αγοράκι 3,5 ετών από τα Τρίκαλα. Το αγοράκι μεταφέρθηκε εσπευσμένα στη Θεσσαλονίκη διασωληνωμένο από το Νοσοκομείο Λάρισας.

Όπως αναφέρει το trikalanews.gr, ο πατέρας έπαιζε ποδόσφαιρο έχοντας στους ώμους του το μικρό παιδάκι. «Σε μια προσπάθεια του πατέρα, ο μικρός ξέφυγε από τα χέρια του και έπεσε με το κεφάλι στο έδαφος, με αποτέλεσμα κάταγμα ινιακού οστού».

Το παιδάκι μεταφέρθηκε με επιληπτικές συσπάσεις στο Νοσοκομείο Τρικάλων όπου εκεί διασωληνώθηκε και συνοδεία Παιδιάτρου, Χειρουργού και Αναισθησιολόγου μεταφέρεται αρχικά στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας και από εκεί στην Παιδονευροχειρουργική Κλινική του «Ιπποκράτειου» Θεσσαλονίκης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ιστορική μέρα στον Στρατό: Παρουσιάστηκαν οι πρώτες γυναίκες για να υπηρετήσουν
Παρουσιάστηκαν συνολικά 72 γυναίκες - Η ορκωμοσία των εθελοντριών γυναικών θα γίνει την Παρασκευή 26 Ιουνίου
Ιστορική μέρα στον Στρατό: Παρουσιάστηκαν οι πρώτες γυναίκες για να υπηρετήσουν
Δολοφονία στα Τρίκαλα: Έστησε καρτέρι στον αδερφό του και τον σκότωσε
Σύμφωνα με πληροφορίες το επεισόδιο φέρεται να εκτυλίχθηκε στην πιλοτή οικοδομής όπου διέμεναν δύο αδέλφια, ηλικίας άνω των 80 ετών
Δολοφονία στα Τρίκαλα: Έστησε καρτέρι στον αδερφό του και τον σκότωσε