Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Νεκρός άνδρας από τροχαίο στον περιφερειακό της Θεσσαλονίκης

Νέα παράσυρση πεζού και στον περιφερειακό

Η τραγωδία στους δρόμους της Θεσσαλονίκης συνεχίζεται με δύο νεκρούς πεζούς από παράσυρση μέσα σε λίγες ώρες. Σήμερα Τετάρτη (4/10) στις 6 τα ξημερώματα, ένας ηλικιωμένος άνδρας έχασε τη ζωή του στην άσφαλτο καθώς παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στην περιφερειακή οδό της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με την αστυνομία ο 83χρονος άνδρας κινούνταν πεζός στην περιφερειακή, στο ρεύμα προς δυτικά, στο ύψος της οδού Ωραιοκάστρου όταν τον παρέσυρε διερχόμενο όχημα, τραυματίζοντάς τον θανάσιμα.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έσπευσε στο σημείο απ' όπου παρέλαβε νεκρό τον ηλικιωμένο.

Υπενθυμίζεται πως προηγήθηκε το χθεσινό θανατηφόρο τροχαίο στη δυτική Θεσσαλονίκη, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό 50χρονου στην Διαβατών. Ο άτυχος άνδρας φαίνεται ότι επιχείρησε να διασχίσει κάθετα το οδόστρωμα, όταν παρασύρθηκε από Ι.Χ. αυτοκίνητο.

Οι ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκαν τα δύο θανατηφόρα τροχαία ερευνώνται από τα αρμόδια τμήματα Τροχαίας.

Έρευνες διεξάγονται και για μία τρίτη παράσυρση πεζού που σημειώθηκε χθες στις 8 το βράδυ, πάλι στη δυτική Θεσσαλονίκη, όπου στην οδό Λαγκαδά (στο ύψος του πρώην στρατοπέδου Παύλου Μελά) Ι.Χ. αυτοκίνητο παρέσυρε και τραυμάτισε άνδρα που νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της πόλης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σοκολάτα: «Τσουχτερή» για αγρότες και καταναλωτές η τιμή του κακάο
Δεδομένου ότι οι τιμές σε δημοφιλή προϊόντα σοκολάτας έχουν ανέβει έως και 50% από πέρυσι, ορισμένοι αναλυτές προειδοποιούν ότι μπορεί να εξελιχθεί...
Σοκολάτα: «Τσουχτερή» για αγρότες και καταναλωτές η τιμή του κακάο