Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Οδηγός… παράτησε γεμάτο λεωφορείο ΟΑΣΘ! (ΦΩΤΟ)

Είχε μέσα περίπου 70 επιβάτες

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε σήμερα το πρωί Παρασκευής (27/10) στη Θεσσαλονίκη. Όλα ξεκίνησαν στις 08.00 το πρωί όταν το λεωφορείο 81Β του ΟΑΣΘ ήταν προγραμματισμένο να ξεκινήσει από τα Κουφάλια.

Οι αναγνώστες αναφέρουν πως ο οδηγός του συγκεκριμένου λεωφορείου, παρότι ήταν εκεί, δεν ξεκίνησε το λεωφορείο μέχρι τις 08.15. Μία γυναίκα αντέδρασε στην καθυστέρηση και ακολούθησε λεκτικός καυγάς με τον οδηγό.

Όταν το λεωφορείο έφτασε στα Διαβατά στο ύψος των LIDL ο οδηγός, σύμφωνα με τις καταγγελίες των επιβατών, σταμάτησε το όχημα στην άκρη του δρόμου, έσβησε τη μηχανή και… έφυγε!

Οι επιβάτες αναγκάστηκαν να περπατήσουν στην επόμενη στάση, περίπου ένα χιλιόμετρο μακριά, ενώ κάποιοι κατήγγειλαν το γεγονός στα γραφεία ΟΑΣΘ. Να σημειωθεί πως το λεωφορείο εκείνη την ώρα είχε περίπου 70 επιβάτες. Μετά από κάποια ώρα ο οδηγός επέστρεψε στο λεωφορείο και… συνέχισε το δρομολόγιο.

Δείτε τις φωτογραφίες από το e-koufalia.gr. 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θεσσαλονίκη: Αισιοδοξία για το Παλατάκι - Το κάλεσμα σε Μητσοτάκη (ΦΩΤΟ)
Αισιοδοξία ότι θα υπάρξουν σύντομα εξελίξεις - Συζήτηση για να περιέλθει στα "χέρια" της Βουλής - Ο απολογισμός ενεργειών και δράσεων από το Σύλλογο...
Θεσσαλονίκη: Αισιοδοξία για το Παλατάκι - Το κάλεσμα σε Μητσοτάκη (ΦΩΤΟ)