Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Ένταση Στέλιου Παππά με μικρομετόχους ΟΑΣΘ (Video)

Στο δημοτικό συμβούλιο Θεσσαλονίκης

Ένταση μεταξύ του προέδρου του ΟΑΣΘ κ. Παππά και εκπροσώπων των μικρομετόχων που παρακολουθούσαν την ειδική συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Θεσσαλονίκης για το θέμα του ΟΑΣΘ σημειώθηκε πριν λίγη ώρα.

Εκπρόσωποι των μικρομετόχων επιτέθηκαν λεκτικά στον κ. Παππά για τα όσα ακούστηκαν εις βάρος τους, όπως είπαν. Η πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου διέκοψε τη συνεδρίαση για ελάχιστα λεπτά προκειμένου να ηρεμήσουν τα πνεύματα. Σημειώνεται ότι νωρίτερα, είχε δοθεί ο λόγος σε εκπρόσωπο των μικρομετόχων, παρά το γεγονός ότι όπως είπε η πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου, η συγκεκριμένη συνεδρίαση δεν έγινε για το ζήτημα αυτό.

Ο κ. Πολυχρονίδης, ως εκπρόσωπος των μικρομετόχων, δήλωσε ότι ακούστηκαν πολλά και «μείναμε εδώ γιατί επί δυο και πλέον χρόνια κατασυκοφαντείται όλη η δουλειά που έκαναν οι γονείς μας για να αποκτήσουν αυτήν την περιουσία.  Δραχμή δραχμή μαζεύτηκε κάποιο ποσό για να μπορέσει να αποκτηθεί κάποιο λεωφορείο, δεν είναι του κράτους τα λεωφορεία, είναι ιδρώτας ζωής», είπε, απευθυνόμενος στον κ. Παππάς. Σε άλλο σημείο είπε ότι «αισθανόμαστε ένοχοι με αυτά που ακούμε αν έχετε στοιχεία να τα πάτε στον εισαγγελέα και εμείς θα είμαστε μαζί σας».

M.K. 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ