Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: «Πυρετός» αυτό το Σ/Κ – Τα 3 μέτωπα της ΕΛΑΣ!

Συγκεντρώσεις από σήμερα στη Θεσσαλονίκη

Πυρετός το Σαββατοκύριακο στη Θεσσαλονίκη με διαφορετικού τύπου συγκεντρώσεις που θα ξεκινήσουν από σήμερα, αλλά θα κορυφωθούν αύριο όταν και οι δρόμοι θα παραδοθούν σε οπαδούς με την αστυνομία να έχει να αντιμετωπίσει τρία «μέτωπα».

Πιο αναλυτικά, σήμερα Σάββατο (10/3) θα πραγματοποιηθεί Πανβαλκανική Διεθνιστική – Αντιφασιστική διαδήλωση στη Θεσσαλονίκη. Η προσυγκέντρωση θα γίνει στις 11.00 το πρωί στην κατάληψη Libertatia και στη συνέχεια το ραντεβού έχει δοθεί για τις 12.00 στην Καμάρα.

Αύριο Κυριακή (11/3) οι οπαδοί του ΠΑΟΚ έχουν δώσει το δικό τους ραντεβού για τις 14.00 το μεσημέρι στην πλατεία Αριστοτέλους. Εκεί θα πραγματοποιηθεί το συλλαλητήριο των φίλων του Δικεφάλου όπως έχει προγραμματιστεί προτού εκδικαστεί η έφεση της ομάδας. Μάλιστα, οι οπαδοί του ΠΑΟΚ στη συνέχεια θα πραγματοποιήσουν πορεία προς την Τούμπα, όπου και θα πραγματοποιηθεί το ΠΑΟΚ – ΑΕΚ (σ.σ. στις 19.30 το απόγευμα). Θα πρέπει να σημειωθεί πως σήμερα ή το αργότερο αύριο το πρωί αναμένεται η απόφαση της έφεσης που έχει ασκήσει ο ΠΑΟΚ, κάτι που μπορεί να προκαλέσει εξελίξεις και για τις κινητοποιήσεις.

Το τρίτο «μέτωπο» της ΕΛΑΣ αποτελούν οι οπαδοί του Άρη. Μετά από την απόφαση για αναβολή του μπασκετικού Άρης – ΠΑΟΚ (σ.σ. υπό τον φόβο επεισοδίων), οι οπαδοί του Super – 3 ανακοίνωσαν δική τους συγκέντρωση για την Κυριακή, μία συγκέντρωση που τα χαρακτηριστικά της μένουν να αποφασιστούν απόψε το βράδυ Σαββάτου.

Ήδη εδώ και μέρες η αστυνομία της Θεσσαλονίκης βρίσκεται σε εγρήγορση προετοιμαζόμενη για αυτό το καυτό διήμερο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ