Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Δύο γυναίκες συνελήφθησαν για λαθρεμπόριο τσιγάρων - Κατασχέθηκαν 13.000 πακέτα!

Κατασχέθηκαν συνολικά περισσότερα από 13.000 αδασμολόγητα πακέτα

Σημαντικό πλήγμα στη διακίνηση λαθραίων τσιγάρων πέτυχαν αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Πολίχνης - Ευκαρπίας, καθώς εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν περισσότερα από 13.000 αδασμολόγητα πακέτα τσιγάρων. Για την υπόθεση συνελήφθησαν δύο γυναίκες, ηλικίας 31 και 47 ετών.

Συγκεκριμένα, αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε., εντόπισαν και συνέλαβαν την πρώτη γυναίκα, μεσημεριανές ώρες χθες, στην Πολίχνη, όταν κατά τη διάρκεια ελέγχου διαπίστωσαν ότι απέκρυπτε στο αυτοκίνητό της 540 αδασμολόγητα πακέτα τσιγάρα, τα οποία όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα είχε προμηθευτεί από την 47χρονη συνεργάτιδά της και 5.000 ευρώ, προερχόμενα από αγοραπωλησία λαθραίων τσιγάρων.

Σε έρευνα που ακολούθησε σε σπίτι της δεύτερης συλληφθείσας, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 11.853 πακέτα τσιγάρα, τα οποία δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης του Ελληνικού Δημοσίου, 52 λαθραίες φιάλες αλκοολούχων ποτών, 460 ευρώ και 3 μοτοσικλέτες από τις οποίες έλειπαν διάφορα εξαρτήματα και από έλεγχο που έγινε δεν υπήρχε καταχώρηση των αριθμών πλαισίων τους, ενώ σε έρευνα στο σπίτι της 31χρονης, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν επιπλέον 621 λαθραία πακέτα τσιγάρα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πολλές ταυτόχρονες φωτιές σε 24 ώρες - Έκτακτη σύσκεψη της Πολιτικής Προστασίας
Η σύσκεψη πραγματοποιείται λόγω των πολλών και ταυτόχρονων εστιών που εκδηλώθηκαν τις τελευταίες ώρες και των θυελλωδών ανέμων
Πολλές ταυτόχρονες φωτιές σε 24 ώρες - Έκτακτη σύσκεψη της Πολιτικής Προστασίας
Θεσσαλονίκη: Καλλιτεχνική διαμαρτυρία «save art» στην Αριστοτέλους
Δράση μαθητών και μαθητριών του Καλλιτεχνικού Σχολείου Θεσσαλονίκης με σκοπό την ανάδειξη των προβλημάτων της τέχνης και του σχολείου τους
Θεσσαλονίκη: Καλλιτεχνική διαμαρτυρία «save art» στην Αριστοτέλους