Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Ένας μαραθώνιος πλεξίματος και αλληλεγγύης για τους πρόσφυγες

Μαραθώνιο αλληλεγγύης διοργανώνουν ο πολυχώρος WE και το Loop-Loop με την χορηγία της Lana-Kam

Μου αρέσει να πλέκω. Με γεμίζει, με ηρεμεί, μπαίνουν οι σκέψεις μου σε τάξη, με χαλαρώνει. Πόσο μάλλον όταν πρόκειται για ένα σκοπό τόσο ιερό! Χειμώνας έρχεται και αν είναι για εμάς δύσκολο που σκεφτόμαστε τα έξοδα , τα πετρέλαια και ότι έχει ο καθένας που τον προβληματίζει, φανταστείτε για ανθρώπους που δεν έχουν όχι απλά σπίτι, αλλά ούτε πατρίδα.

Δημιουργήστε λοιπόν για καλό σκοπό!

Πλέξτε, φτιάξτε κεραλοιφές , δώστε τρόφιμα ή χρήματα. Είναι μία σταγόνα στον ωκεανό και σίγουρα δεν είναι η λύση στο πρόβλημα. Αλλά δεν είναι αμελητέο..

Πού: Στον πολυχώρο WE, Λεωφόρος 3ης Σεπτεμβρίου & Γρ. Λαμπράκη. Εντός του χώρου της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης και δίπλα στα Πανεπιστήμια.

Πότε: Κυριακή 08/11/2015 από τις 10:00 π.μ. μέχρι όσο αντέξουμε.

Ποιοι: Μικροί και μεγάλοι πλέκουμε σκούφους, γάντια, κασκόλ, κάλτσες και τα προσφέρουμε στους πρόσφυγες που τόσο ανάγκη έχουν. Δε χρειάζεται να γνωρίζεις να πλέκεις, μόνο το χρόνο και τη διάθεση σου. Στο χώρο θα υπάρχουν όλα τα απαραίτητα υλικά αλλά και καθοδήγηση.

Διοργάνωση: Ο πολυχώρος WE και το κατάστημα Loop-Loop με την ευγενική χορηγία της εταιρείας νημάτων Lana-Kam διοργανώνουν το μαραθώνιο πλεξίματος για τους πρόσφυγες που περνούν από τη χώρα μας.

Υλικά: Στο χώρο θα υπάρχουν όλα τα απαραίτητα υλικά. Επειδή όμως η ανταπόκριση του κόσμου ήταν μεγάλη  παρακαλούνται  όσοι έχουν εργαλεία πλεξίματος (βελόνες ή βελονάκια) να τα έχουν μαζί τους, ώστε εμείς να μπορέσουμε να καλυφθούν οι  ανάγκες όσων δεν έχουν.

Τηλέφωνο: 231 028 4700

Email: [email protected]

facebook: facebook.com/events

https://www.facebook.com/events/1235484646465897/

Ε.Κ. 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θεσσαλονίκη: Έρχεται μεγάλη συναυλία στην πλαζ Αρετσούς – Με 5 «δυνατά» ονόματα
Η Ιερά Μητρόπολη Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς διοργανώνει τη συναυλία για τη συμπλήρωση 50 χρόνων από την ίδρυσή της
Θεσσαλονίκη: Έρχεται μεγάλη συναυλία στην πλαζ Αρετσούς – Με 5 «δυνατά» ονόματα