Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Κάλεσμα για κλειστά μαγαζιά στην απεργία της Πέμπτης

Ο Εμπορικός Σύλλογος, η Ομοσπονδία Επαγγελματιών και Εμπόρων και οι Βιοτέχνες ζητούν κλειστά μαγαζιά και καταστήματα

Η Ομοσπονδία Επαγγελματιών και Εμπόρων Νομού Θεσσαλονίκης, ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης και η Ομοσπονδία Βιοτεχνικών Σωματείων Θεσσαλονίκης συμμετέχουν στην κινητοποίηση της ΓΣΕΒΕΕ την Πέμπτη (12/11) και θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση στο ΥΜΑΘ, στις 11.00 το πρωί. Απεύθυναν κάλεσμα για κλείσιμο των μαγαζιών στα μέλη τους.

Η Ομοσπονδία Επαγγελματιών και Εμπόρων Νομού Θεσσαλονίκης συμμετέχει στην κινητοποίηση που έχει εξαγγείλει η ΓΣΕΒΕΕ και καλεί όλους τους επαγγελματίες και εμπόρους στην μαζική συγκέντρωση την: Πέμπτη 12 Νοεμβρίου και ώρα 11.00 π.μ. στο ΥΜΑΘ.  Καλούμε όλους τους συναδέλφους να προχωρήσουν σε κλείσιμο των επιχειρήσεων και εμπορικών τους καταστημάτων, έτσι ώστε να δείξουμε την έντονη αντίθεσή μας σε αυτές της πολιτικές που έχουν οδηγήσει χιλιάδες μικρές επιχειρήσεις στο κλείσιμο και χιλιάδες επαγγελματίες  στον δρόμο.

Και ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης απεύθυνε κάλεσμα στα μέλη του για συμμετοχή στη Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας στο ΥΜΑΘ. Πιο αναλυτικά, η ανακοίνωση αναφέρει «Σας ενημερώνουμε ότι στο πλαίσιο αντίδρασης αναφορικά με τα τρέχοντα θέματα όπως το Ασφαλιστικό, Φορολογικό, ΕΝΦΙΑ, κόκκινα δάνεια, χρηματοδότηση, η ΓΣΕΒΕΕ έχει εξαγγείλει συγκέντρωση διαμαρτυρίας η οποία θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2015 και ώρα 11:00 στο Υπ. Μακεδονίας Θράκης.

Είναι επιβεβλημένη ανάγκη να αντιδράσουμε συλλογικά, προκειμένου τα αιτήματα και οι προτάσεις του επιχειρηματικού κόσμου, να ληφθούν σοβαρά υπόψη από την Κυβέρνηση. Για το λόγο αυτό, καλούμε τα μέλη του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, να παραστούν στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας.

Επίσης σας ενημερώνουμε ότι θα πραγματοποιηθεί πορεία και ζητούμε από τους καταστηματάρχες, την ώρα της πορείας (11:00) να κατεβάσουν τα φώτα και να κλείσουν τις εισόδους των καταστημάτων τους. Η βιωσιμότητα των επιχειρήσεών μας, πρέπει να διεκδικηθεί στο μέγιστο των δυνατοτήτων μας. ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ»

Και η Ομοσπονδία Βιοτεχνικών Σωματείων Θεσσαλονίκης θα συμμετάσχει στην κινητοποίηση που έχει εξαγγείλει η ΓΣΕΒΕΕ. «Καλούμε όλους τους συναδέλφους να προχωρήσουν σε κλείσιμο των επιχειρήσεων και εμπορικών τους καταστημάτων, έτσι ώστε να δείξουμε την έντονη αντίθεσή μας σε αυτές τις πολιτικές που έχουν οδηγήσει χιλιάδες μικρές επιχειρήσεις στο κλείσιμο και χιλιάδες επαγγελματίες στον δρόμο», επισημαίνει η ΟΒΣΘ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σοκολάτα: «Τσουχτερή» για αγρότες και καταναλωτές η τιμή του κακάο
Δεδομένου ότι οι τιμές σε δημοφιλή προϊόντα σοκολάτας έχουν ανέβει έως και 50% από πέρυσι, ορισμένοι αναλυτές προειδοποιούν ότι μπορεί να εξελιχθεί...
Σοκολάτα: «Τσουχτερή» για αγρότες και καταναλωτές η τιμή του κακάο