Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Σοκ στη Θεσσαλονίκη: 56χρονος ασελγούσε σε 9χρονη και το βιντεοσκοπούσε!

Συνελήφθη από την αστυνομία έπειτα από καταγγελία φίλου του ο οποίος έτυχε να δει το σοκαριστικό υλικό στον υπολογιστή!

Φρίκη προκαλεί η είδηση για έναν άντρα ηλικίας 56 ετών ο οποίος φέρεται πως ασελγούσε επί δύο χρόνια σε ένα 9χρονο κορίτσι και μάλιστα διατηρούσε και φωτογραφίες του κοριτσιού καθώς και βίντεο με τον ίδιο να ασελγεί πάνω της!

Συγκεκριμένα, έπειτα από έρευνα που έγινε στο σπίτι του άντρα μετά από καταγγελία, διαπιστώθηκε πως έχει στην κατοχή του σκληρό οπτικοακουστικό υλικό παιδικής πορνογραφίας. Ο 56χρονος κατείχε στον ηλεκτρονικό του υπολογιστή φωτογραφίες στις οποίες απεικονίζεται γυμνό το 9χρονο κοριτσάκι, ενώ, κατά την ίδια καταγγελία, ο συλληφθείς φέρεται να πρωταγωνιστεί σε βίντεο, όπου ασελγεί στο ανήλικο θύμα του.

Επιπλέον οι αστυνομικοί βρήκαν και φωτογραφίες ανυποψίαστων γυναικών τις οποίες ο 56χρονος φωτογράφιζε κατά τους καλοκαιρινούς μήνες μέσα σε μέσα μαζικής μεταφοράς.Το 9χρονο κοριτσάκι φέρεται να είναι γειτόνισσα του κατηγορούμενου ως δράστη, ο οποίος ασελγούσε σε βάρος της επί τουλάχιστον δύο χρόνια! Την καταγγελία για τη δράση του 56χρονου έκανε ένας φίλος του που έτυχε να δει τις σοκαριστικές φωτογραφίες στον υπολογιστή του.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, κατά την έρευνα που έγινε στο σπίτι του 56χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένας ηλεκτρονικός υπολογιστής, μέσα αποθήκευσης ψηφιακών αρχείων, ψηφιακοί δίσκοι (DVD) και ένα κινητό τηλέφωνο. Στα κατασχεθέντα ψηφιακά αρχεία βρέθηκε βιντεοσκοπημένο και φωτογραφικό υλικό, που απεικονίζει τον συλληφθέντα να ασελγεί σε βάρος της ανήλικης, καθώς και γυμνές φωτογραφίες του 9χρονου κοριτσιού, αντίστοιχα. Επίσης, βρέθηκαν εκατοντάδες βίντεο και φωτογραφίες με σκληρό υλικό πορνογραφίας ανηλίκων. Παράλληλα, εντοπίσθηκε βιντεοληπτικό και φωτογραφικό υλικό παιδιών διαφόρων ηλικιών σε παιδική χαρά, καθώς και ανυποψίαστων γυναικών σε δημόσιους χώρους και εντός αστικών συγκοινωνιών.

Ο 56χρονος αναμένεται σήμερα να οδηγηθεί στον εισαγγελέα ενώ οι αστυνομικοί συνεχίζουν τις έρευνες για την υπόθεση. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για τα κατ’ εξακολούθηση αδικήματα της πορνογραφίας ανηλίκων, αποπλάνησης παιδιών και παράβασης του νόμου περί προστασίας προσωπικών δεδομένων.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αιφνίδιο λουκέτο από εταιρεία σε Κιλκίς, Θεσσαλονίκη – Εκτός δουλειάς 90 εργαζόμενοι
Η εταιρεία που είναι θυγατρική αμερικανικού κολοσσού κλείνει δύο εργοστάσια στη Βόρεια Ελλάδα – Τι αναφέρουν οι πληροφορίες για την αιτία του...
Αιφνίδιο λουκέτο από εταιρεία σε Κιλκίς, Θεσσαλονίκη – Εκτός δουλειάς 90 εργαζόμενοι