Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Κυκλοφοριακό χάος λόγω του χιονιά! Πού υπάρχουν προβλήματα

Έκλεισε ο περιφερειακός λόγω μικροατυχημάτων που οφείλονται στην ολισθηρότητα του δρόμου - Μεγάλο Μποτιλιάρισμα μέσα στην πόλη

Πολύ σημαντικά προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων στη Θεσσαλονίκη έφερε μαζί του το χιόνι το οποίο έχει καλύψει από χθες το βράδυ την πόλη.

Η κίνηση μέσα στην πόλη και ειδικότερα από τα ανατολικά προς το κέντρο είναι πάρα πολύ αυξημένη, με κύρια αιτία τα προβλήματα που έχουν υπάρξει από το πρωί στην περιφερειακή. Συγκεκριμένα, από τα ανατολικά προς τα δυτικά η κίνηση στην περιφερειακή διεξάγεται με μεγάλη δυσκολία από το νοσοκομείο του Αγίου Παύλου μέχρι το νοσοκομείο Παπαγεωργίου.

Από το πρωί έχουν σημειωθεί αρκετά μικροατυχήματα λόγω της ολισθηρότητας του δρόμου. Μάλιστα, το τούνελ της Τούμπας έκλεισε και η κυκλοφορία διεξάγεται με εκτροπές! Λόγω της κατάστασης αυτής, ο όγκος των οχημάτων κατευθύνθηκε προς τη Βούλγαρη με αποτέλεσμα να υπάρχει μεγάλο μποτιλιάρισμα, με τις ουρές να ξεκινούν από το εμπορικό κέντρο Cosmos!

Αυτή τη στιγμή, πάντως, η περιφερειακή έχει ανοίξει και μόνο στο τούνελ της Τούμπας υπάρχει ακόμα δυσκολία στην κυκλοφορία. Σε κάθε περίπτωση, πάντως, τα αυτοκίνητα πρέπει να κινούνται με χαμηλές ταχύτητες και οι οδηγοί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, καθώς ο δρόμος γλιστράει.

Άλλα προβλήματα στο οδικό δίκτυο

Τα προβλήματα, πάντως δεν περιορίζονται στην περιφερειακή. Συγκεκριμένα κλειστή παραμένει η επαρχιακή οδός Χορτιάτη - Αγίου Βασιλείου, ενώ εκ περιτροπής σε μία λωρίδα διεξάγεται η κυκλοφορία στο ύψος της Καρδίας πηγαίνοντας προς Χαλκιδική. Κλειστός παραμένει και ο δρόμος προς Ωραιόκαστρο λόγω του παγετού.

Παράλληλα, έχουν αναφερθεί μικροσυγκρούσεις (χωρίς ευτυχώς κάποιον τραυματισμό) στον κόμβο Πανοράματος, εξ'αιτίας της ολισθηρότητας των δρόμων.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ