Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Το νέο στέκι στα Λαδάδικα έχει άρωμα… Ιρλανδίας!

Τα Λαδάδικα απέκτησαν κοσμοπολίτικο αέρα με την πρώτη ιρλανδική παμπ της Θεσσαλονίκης

Μία τεράστια μπάρα 11 μέτρων καθηλώνει το βλέμμα σου. Το ξύλο κυριαρχεί στο χώρο. Γρήγορα αντιλαμβάνεσαι πως βρίσκεσαι σε ένα μαγαζί διαφορετικό απ’ αυτά που έχεις συνηθίσει. Αυτό είναι το The Dubliner, η πρώτη αυθεντική Ιρλανδική Παμπ στη Θεσσαλονίκη. Ετοιμαστείτε για μία αλλιώτικη εμπειρία, ένα «ταξίδι» στο Δουβλίνο μέσα από ήχους, μυρωδιές, γεύσεις και απολαύσεις!

Στην καρδιά του κέντρου της Θεσσαλονίκης, στα ιστορικά Λαδάδικα, χτυπάει πλέον η καρδιά της Ιρλανδίας! Μία παμπ που δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τις παμπ του εξωτερικού , πέρα από τη μοκέτα (και γι’ αυτό είμαστε όλοι ευτυχείς).

Αν και μετρά μόλις λίγους μήνες ζωής, από το φετινό Ιούλιο, η μπάρα του και τα διακόσια καθίσματα είναι πάντα γεμάτα από κόσμο, όπως και τα εξωτερικά του καθίσματα με θέα τη λιθόστρωτη Κατούνη. Μουσική που θα σας ανεβάσει το κέφι, άφθονη μπύρα και πιάτα που συνοδεύουν τέλεια τους αντίστοιχους ζύθους, εμπνευσμένα από την ιρλανδική κουλτούρα και μπολιασμένα στην ελληνική νοοτροπία, ευγενέστατο προσωπικό (πράγμα σπάνιο στις ημέρες μας) και ένας ζεστός και άνετος χώρος θα σας πείσουν ότι αυτό είναι το επόμενο στέκι σας.

Πώς έγινε λοιπόν αυτό το όμορφο μέρος πραγματικότητα; Χρωστάμε πολλά στη γοητεία που ασκεί η Θεσσαλονίκη, καθώς ο Ιρλανδός Ken Hickey επισκέφθηκε, αγάπησε την πόλη και άδραξε την ευκαιρία να δημιουργήσει κάτι μοναδικό, εμπλουτίζοντας τη ζηλευτή νυχτερινή ζωή της πόλης. Χάρη στην επιμονή και την όρεξή του τα… γνωστά γραφειοκρατικά προβλήματα ξεπεράστηκαν και έτσι το πρώτο ιρλανδέζικο μπαρ εστιατόριο στη Θεσσαλονίκη είναι πραγματικότητα!

Από το πρωί για καφέ ή για brunch μέχρι το βραδινό μας ποτό, το The Dubliner είναι εκεί για όλους. Από τις οικογένειες που θα βρουν ένα μέρος φιλικό για τα παιδιά τους, μέχρι τις παρέες που ψάχνουν ένα αλλιώτικο μέρος για να συχνάζουν. Συχνά διοργανώνονται βραδιές με live μουσική, κυρίως από τοπικές μπάντες της πόλης, δίνοντάς μας αφορμή για να επιστρέφουμε ακόμη πιο συχνά στην ήδη αγαπημένη παμπ.

Ως αυθεντική ιρλανδική παμπ, δεν θα μπορούσαν να λείπουν και τα sports events. Οι οθόνες δεν επιβάλλονται στο χώρο, αλλά ταυτόχρονα σου δίνουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσεις όλες τις αθλητικές εξελίξεις και δημιουργούν μία ευχάριστη και ζωντανή ατμόσφαιρα στους θαμώνες.

Φυσικά με ξεχωριστό event θα έχει την τιμητική του ο Άγιος Πατρίκιος (Saint Patrick’s Day) στις 17 Μαρτίου (δείτε εδώ το event στο facebook), με ιρλανδέζικες μουσικές, σε ένα χώρο που θα αισθανόταν σαν στο σπίτι του! Ντυθείτε στα πράσινα, φορέστε το τυχερό σας τριφύλλι (σήμα κατατεθέν του αγίου και της ημέρας) και για τα υπόλοιπα θα φροντίσει το Τhe Dubliner! Πού ξέρετε, μπορεί αυτή να είναι η τυχερή σας ημέρα!

Στην υγειά μας!

INFO

The Dubliner

Λαδάδικα, Κατούνη 16-18

Τηλέφωνο: 2310-517.865

Link with The Dubliner

ΕΥΓΕΝΙΑ ΚΟΥΤΟΥΒΕΛΑ

ΤΑΣΟΣ ΘΩΜΑΣ 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ