Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Ο Τοίχος της Ελπίδας στη Θεσσαλονίκη! Μηνύματα ζωής στο λιμάνι! (ΦΩΤΟ)

Στα πλαίσια του 4ου Sail For Pink στη Θεσσαλονίκη

Για τέταρτη χρονιά, ο Σύλλογος Γυναικών με καρκίνου του μαστού, «Άλμα Ζωής» Ν. Θεσσαλονίκης διοργάνωσε σήμερα, Κυριακή (15/5) ένα μοναδικό ιστιοπλοϊκό event με πολλές δράσεις σε θάλασσα και στεριά! Η πόλη γέμισε ροζ μπαλόνια, ο Θερμαϊκός ιστιοπλοϊκά και οι καρδιές μας ελπίδα! Στο τέλος της εκδήλωσης στήθηκε ο Τοίχος της Ελπίδας στο λιμάνι, με μηνύματα ζωής και πρόληψης! 

Στόχος των εκδηλώσεων είναι η διάδοση του μηνύματος της πρόληψης, της ευαισθητοποίησης για την έγκαιρη διάγνωση του Καρκίνου του Μαστού, αλλά και της στήριξης ζωής σε όλες τις γυναίκες που αγωνίζονται!

Πλήθος κόσμου παρακολούθησε τις εκδηλώσεις, ενώ μετά την Πορεία που έλαβε χώρα, από το άγαλμα του Μ. Αλεξάνδρου στο Λιμάνι, όσοι ήθελαν άφησαν το δικό τους μήνυμα στον Τοίχο της Ελπίδας.

«Η πρόληψη σώζει ζωές», «Είσαι γυναίκα, είσαι δύναμη», «όταν είμαστε πολλοί η ελπίδα δυναμώνει», «αυτός που χαμογελά από καρδιάς είναι πάντα ο δυνατότερος», «αγάπη για ζωή», «μαζί είμαστε πιο δυνατοί», «ο έλεγχος σώζει ζωές», «μην τα παρατάτε, είμαστε όλες κουκλάρες», ήταν κάποια από τα μηνύματα. 

Την εκστρατεία στήριξαν 5 φορείς της πόλης, 10 ιστιοπλοϊκά σωματεία, όμιλοι και σχολές ιστιοπλοΐας, 35 χορηγοί και 16 χορηγοί επικοινωνίας καθώς και πάνω από 100 εθελοντές.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ