Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Χαλκιδική

Χαλκιδική: «Ανοίγει» ξανά παραλία στη Χανιώτη – Καθαρά τα νερά

Χαλκιδική: «Ανοίγει» ξανά παραλία στη Χανιώτη – Καθαρά τα νερά
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Τα αποτελέσματα έδειξαν ότι οι δείκτες είναι κατά πολύ χαμηλότεροι των φυσιολογικών ορίων

Απολύτως κατάλληλη για κολύμπι είναι η παραλία Παπαδιά στη Χανιώτη, όπως αναφέρει με ανακοίνωσή του ο δήμος Κασσάνδρας.

Όπως αναφέρει:

«Απολύτως καθαρά είναι τα νερά στην θαλάσσια περιοχή της Παπαδιάς στη Χανιώτη ( εύρος πλάτους 150 μέτρα) όπως προκύπτει από τα αποτελέσματα των εργαστηριακών αναλύσεων των τελευταίων  δειγματοληψιών.

Τα αποτελέσματα έδειξαν ότι οι δείκτες είναι κατά πολύ χαμηλότεροι των φυσιολογικών ορίων.

Τα αποτελέσματα πιστοποιούν ότι η θάλασσα είναι απολύτως κατάλληλη για κολύμπι και ο κόσμος μπορεί άφοβα να χαρεί και αυτήν την παραλία της Κασσάνδρας».

Υπενθυμίζεται πως μετά από βλάβη σε αγωγό του βιολογικού καθαρισμού στην περιοχή της Χανιώτης, λόγω υπερφόρτωσης του δικτύου αποχέτευσης την περασμένη Τετάρτη, τα λύματα έφτασαν μέχρι την παραλία, με την ακτή Παπαδιάς να κλείνει για λόγους ασφαλείας.

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Χαλκιδική

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Τσίπρας: Η κυβέρνηση εξαιρετικά ικανή να διευρύνει τις ανισότητες

Δήμος Θεσσαλονίκης: Εγγραφές μέσω ΕΣΠΑ σε Παιδικούς σταθμούς από Δευτέρα