Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Χαλκιδική

Νεκρή γυναίκα που πήγε για μπάνιο σε παραλία στη Χαλκιδική

Νεκρή γυναίκα που πήγε για μπάνιο σε παραλία στη Χαλκιδική
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Νεκρή και μία 85χρονη σε παραλία της Καβάλας

Χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε μεσημβρινές ώρες σήμερα, στη θαλάσσια περιοχή της παραλίας της Νέας Ποτίδαιας Χαλκιδικής, 70χρονη ημεδαπή.

Η γυναίκα διακομίστηκε από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Νέων Μουδανιών, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Από το Β’ Λιμενικό Τμήμα Νέων Μουδανιών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης.

Παράλληλα νεκρή ανασύρθηκε πρωινές ώρες σήμερα, στη θαλάσσια περιοχή της παραλίας ‘’Καλαμίτσα’’ Ν. Καβάλας και μία 85χρονη ημεδαπή.

Η γυναίκα διακομίστηκε από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Καβάλας που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θράκης.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Χαλκιδική

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Voucher 20 ευρώ για αγορά βιβλίων - Μέχρι πότε γίνονται οι αιτήσεις

Κορωνοϊός: Δωρεάν rapid τεστ σε 7 σημεία αύριο στη Θεσσαλονίκη